Brugerdefinerede komponenter af plast til husholdningsbrug produkter dækker

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: brugerdefinerede komponenter af plast
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

brugerdefinerede komponenter af plast

Produktbeskrivelse

QL = π / 4 D2 S ikke nå oretical værdi under arbejde, fordi tæthed af ændringer med ændring af og brugerdefinerede komponenter af plast refore, kapacitet skal korrigeres ordentligt, og ændrede kapacitet er Q = αQL = π/4 D2 Sα, α — — koefficient er generelt 0.7∽0.9. s er ed på. kvaliteten af generel og samlede beløb af casting system ikke overstiger mængden af. 25% ∽ 70% er god, (2), - kraft af skrue eller stemplet ende ansigt handler på arealenhed af smelte, størrelse og struktur, flow modstand, form, egenskaber opfatte metode, opfatte, struktur og nøjagtighedskravene i s, osv. I selve, kan justeres inden for tilladte række. skal vælges efter faktiske situation. udvælgelse område er som følger. A har god flydende, enkle form og store arm tykkelse. Generelt er mindre end 340∽540Kgf/cm2. Velegnet til ing LDPE, PA og eller s. B har lav smelte viskositet, og præcision er generelle. brugerdefinerede komponenter af plast er 680∽980Kgf/cm2. Velegnet til ing s som PS og HDPE. C smelte viskositet er medium, eller der kræves nøjagtighed, figur er færdix, er 980∽1370Kgf/cm2. Velegnet til ing af PP, PC og eller s. D har smelte viskositet, brugerdefinerede komponenter af plast er tynd væg, lang, præcision og komplekse form, og er 1370∽1670Kgf/cm2. Velegnet til ing nylon, polysulfone, polyphenylene is og eller s. E når ing-kvalitet præcision mikro-s, kan nå 2260∽2450Kgf/cm2 eller mere. For at opfylde ing i præcision s eller komplekse strukturelle former og engineering strukturelle dele, har forbedret ing tilpasningsevne, forkortet cyklus brugerdefinerede Plastkomponenter, forbedret kvalitet, og steg. (3) (hastighed,) - smelte begynder at køle efter passerer gennem dysen. For at injicere smelte i hulrum i at opnå en tæt og ensartet med præcision, skal smelte udfyldes en kort. Ud over at have tilstrækkelig, skal hulrum have en bestemt flow til at angive parametre af smeltevandet fylder hastighed. (4) opfatte evne — — mængde der kan være ized i en enhed, brugerdefinerede plastkomponenter opfatte kapacitet af generelle skrue er relateret til skrue hastighed, kørsel magt, skrue struktur, ydeevne og så videre. opfatte enhed af bør være i stand til at give en tilstrækkelig mængde af ized ensartet smelte inden for angivet. opfatte kapacitet skal koordineres med hele cyklus af. oretical opfatte kapacitet af general er større end selve en brugerdefineret plastkomponenter. Omkring 20% af efterspørgslen. 2 grundlæggende parametre for fastspænding system (1) Clamping force - maksimale lukketryk anvendes ved fastspænding mekanisme til. Under denne kraft, bør ikke toppet. Det afspejler størrelsen af der kan være ed af til en vis grad. Det er en vigtig parameter. Vores selskab vedtager maksimale lukketryk som specifikation af. Før smelte sprøjtes ind i hulrummet på en bestemt hastighed, og det er nødvendigt at overvinde modstand strømmer gennem dysen, runner, gate, osv., og nogle af mistes, men smelte har også en relativt ved påfyldning.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

brugerdefinerede plastkomponenter certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet brugerdefinerede komponenter af plast til husholdningsbrug produkter omfatter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: brugerdefinerede komponenter af plast til husholdningsbrug produkter dækker, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like