Mouldmaterialer til sprøjtestøbning til frugtkurv

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Skimmelmaterialer til sprøjtestøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

støbe materialer til sprøjtestøbning

Produkt beskrivelse

Ifølge vane kaldes en cyklus arbejdscyklus af støbeforme til sprøjtestøbning. (III) Struktur af et almindeligt formål består hovedsagelig af system, klemmeanlæg, hydraulisk transmission og elektrisk styringssystem formstøbningsmaterialer til sprøjtestøbning, 1, system 2, klemsystem 3, hydraulisk transmission og elektrisk styringssystem virker præcist og effektivt i overensstemmelse med til forudbestemte krav (hastighed) og driftsprocedurer for. hydraulisk transmission består hovedsagelig af forskellige hydrauliske komponenter, hydrauliske baser og hjælpemidler. elektrisk styring består hovedsagelig af forskellige elektriske komponenter, instrumenter, elektroniske kontrolsystemer (opvarmning, måling), computerstyringssystemer og eller komponenter. kombination af hydraulisk drev og elektrisk styring giver strøm og kontrol til. (4) Klassificering af s 1. Ifølge izing og metoder kan den opdeles i stempel type og skruetype 2. Ifølge formen kan den opdeles i lodret, vandret, vinkel, multimode. 3, ifølge kapaciteten af kan opdeles i ultra-små (spændingskraft 16T, volumen 16CM3), lille (spændingskraft 16-200T, volumen 16-630CM3), medium (spændingskraft 250-400T), mængde 800-3150CM3 ), stor (spændekraft 500-1250T, mængde 4000-10000CM3), super stor (kraft 1600T, mængde 16000CM3 eller mere), spændeanlægsfunktioner kan opdeles i mekanisk, hydraulisk og hydraulisk mekanisk. Afsnit 2 Grundlæggende parametre og modelrepræsentation af (I) Grundparametre for basisparametre kan bedre reflektere størrelsen af formstøbningsmaterialer til sprøjtestøbning, funktion af og type s, der skal udføres. evaluering af lønklasse og kvalitet er grundlaget for design, fremstilling, udvælgelse og brug af s. 1 Grundparametre for system (1), volumen - maksimal mængde af det kan opnås ved system, når skrue eller stempel anvendes til maksimal slagtilstand under luftforhold. Denne parameter afspejler evnen til i et vist omfang, hvilket angiver maksimal kvalitet af støbeforme til sprøjtestøbning. Det er en vigtig parameter for støbeforme til sprøjtestøbning. re er generelt to repræsentationer af mængde, en er baseret på PS (densitet ρ = 1,05 g / cm3) udtrykkes ved massen (g) af injiceret smelte og eller udtrykkes i volumen (cm3) injiceret smelte. Per definition kan maksimal skrue udføres på en. oretisk kapacitet af kapaciteten er af det maksimale projicerede område af skruehoved i dets vertikale og aksiale retninger og skruetryk.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

støber materialer til sprøjtestøbning Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros af høj kvalitet skimmel materialer til sprøjtestøbning til frugtkurv lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: støbeforme til sprøjtestøbning til frugtkurv, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like