Husholdningsapparater PBT-støbningsdele

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Mærkenavn: JULIER ● Formningstilstand: PBT-støbningsdele ● Produktmateriale: Alle former for plastisk råmateriale

Produktdetaljer

PBT-støbedele

Produkt beskrivelse  

produktnavn

PBT-støbedele

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / ABS / PP / PPS / POM med GF / FR / hærningsmiddel

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Formmateriale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Formbund

LKM Mold Base

PBT støbning dele bearbejdelighed

1) det har mindre hygroskopicitet, men fugtigheden ved høj temperatur er mere følsom. Når der udføres PBT-støbedele- processen, nedbrydes molekylerne, farven bliver mørkere, og overfladen farves, så den bør tørres.

2) smelte har fremragende fluiditet, så det er let at danne tyndvæggede og komplekse-formede produkter, men vær opmærksom på overløb af skimmelsvamp og afføring af dyser.

3) det har et tydeligt smeltepunkt. Når temperaturen stiger over smeltepunktet, øges fluiditeten pludselig, især opmærksomhed.

4) PBT-formningsdelens forarbejdningsområde er smalt, krystallisationen er hurtig, når den afkøles, og fluiditeten er god, hvilket er særligt velegnet til hurtig injektion.

5) PBT-støbningsdele har en stor krympningshastighed og dets krympningsområde, og forskellen i krympning i forskellige retninger er mere åbenlyst end anden plast.

6) det er meget følsomt over for reaktion fra hak og skarpe hjørner. Stresskoncentration er let at forekomme på disse steder, hvilket i høj grad reducerer bæreevnen og er tilbøjelig til at revne, når de udsættes for stress eller slag. Derfor skal man være opmærksom på design af plastiske dele. Alle hjørner, især indre hjørner , skal bruge lysbueovergange så meget som muligt.

7) Pure-PBT har en forlængelse på op til 200%, så genstande med mindre fordybninger kan tvinges til at frigøres fra formen. Efter at være fyldt med glasfiber eller fyldstof sænkes forlængelsen imidlertid kraftigt, og tvungen frigivelse kan muligvis ikke udføres, hvis der er en depression i produktet.

8) Strømningsvejen for formen til formstøbning af PBT-dele er fortrinsvis kort og tyk, hvis muligt, med en cirkulær strømningsbane *. Generelt kan både modificeret og umodificeret PBT bruges i almindelige strømningskanaler, men glasfiberarmeret-PBT kan påføres på varmløber PBT-støbedele for at have gode effekter.

9) Punktporten og den latente port har stor forskydningseffekt, hvilket kan reducere den tilsyneladende viskositet af PBT-smelten, hvilket er fordelagtigt for PBT-støbedele . Det er en hyppigt anvendt port, og portdiameteren skal være større.

10) Porten * vender mod kernehulrummet eller kernen, så sprøjten kan undgås og smelten kan genopfyldes *, når den strømmer ind i hulrummet. Ellers er artiklen tilbøjelig til overfladefejl og forringer ydeevnen.

   

Vores firma

PBT-støbedele

PBT-støbedele

Vores service af PBT-støbedele  

PBT-støbedele


Vores certificeringer af PBT-støbningsdele  

PBT-støbedele

Kunder Foto

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

PBT-støbedele

Velkommen til engros den høje kvalitet husholdningsapparat pbt støbning dele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: husholdningsapparat pbt støbning dele, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like