Plastic Kina Molding Parts / Injektion Molding For Home Application Dele

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER
● Shaping Mode: Plastic Injection Mold Molding Parts
● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

Plastic Kina Molding Parts / Injektion Molding For Home Application Dele

Beskrivelse


Som alle industriprocesser kan sprøjtestøbning dele producere fejlede dele. Inden for sprøjtestøbning udføres fejlfinding ofte ved at undersøge defekte dele for specifikke defekter og afhjælpe disse fejl med formens design eller egenskaberne ved selve processen. Forsøg udføres ofte før fuld produktion løber for at forudsige defekter og bestemme de relevante specifikationer, der skal anvendes i injektionsprocessen.

Når man påbegynder en ny eller ukendt form for første gang til Molding Parts, hvor skudstørrelsen til denne støbeform er ukendt, kan en tekniker / værktøjssætter udføre en prøveperiode før en fuld produktionsdrift. De starter med en lille skudvægt og fylder gradvist, indtil støbeformen er 95 til 99% fuld.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service


Vores certificeringer

Kunder Foto

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier


Velkommen til engros den høj kvalitet plastik china støbning dele / sprøjtestøbning til hjemme applikationsdele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast china støbning dele / sprøjtestøbning til hjemme ansøgning dele, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like