Hjem > Nyheder > Indhold

5G Star Plastic-PPS

Jun 30, 2020

PPS-materiale har fremragende omfattende ydeevne og er den største række specialteknikplastik. Det er kendt som følgende polycarbonat (PC), polyester (PET), polyoxymethylen (POM), nylon (PA) og polyphenylenether (PPO)" sjette største ingeniørplast i verden" er også et af de otte vigtigste luftfartsmaterialer, der hovedsageligt bruges i bilindustrien, elektronisk og elektrisk, mekanisk industri, petrokemisk industri, farmaceutisk industri, let industri, militær industri, rumfartsindustri og andre områder.


1. Fremragende PPS-ydeevne og enormt potentiale for 5G-anvendelse


Med kommercialiseringen af ​​5G er materialer også kommet ind i 5G-æraen. Som en speciel teknikplastik med fremragende omfattende ydelse har PPS også et enormt anvendelsespotentiale inden for 5G-kommunikation:

PPS-film har fremragende høj temperaturbestandighed, dimensionel stabilitet, dielektriske egenskaber, flammehæmning og kemisk stabilitet. Det kan bruges i 5G-mobiltelefonens fleksible kredsløbskort, som kan reducere højfrekvente transmissionstab og sikre signaloverførsel i miljøer med høj temperatur og høj luftfugtighed. Stabiliteten kan også bruges inden for køretøjer og basestationer.

PPS-film har fremragende høj temperaturbestandighed, dimensionel stabilitet, dielektriske egenskaber, flammehæmning og kemisk stabilitet. Det kan bruges i 5G-mobiltelefonens fleksible kredsløbskort, som kan reducere højfrekvente transmissionstab og sikre signaloverførsel i miljøer med høj temperatur og høj luftfugtighed. Stabiliteten kan også bruges inden for køretøjer og basestationer.

2. Sammenligning af de to mainstream-løsninger af 5G plastantenneelementer, PPS-selektiv plettering dominerer


Antenneelementet er en komponent på antennen, har funktionen til at styre og forstærke elektromagnetiske bølger og er en af ​​antennens nøglekomponenter. I overensstemmelse med antennens form inkluderer antenneelementets form også en række stænger, plan osv .; i henhold til forarbejdningsteknologien er der hovedsageligt metalplader, printplader, plast osv.


På grund af den korte transmissionsafstand og store tab af 5G millimeterbølge i 5G-æraen er dækningen af ​​en enkelt basestation svækket, basestationens densitet øges, og den traditionelle MIMO-teknologi opgraderes til Massive MIMO-teknologi, hvilket gør antallet af antenner stiger geometrisk og når 64/128/256 Antallet af antenner, der kører på en enkelt basestation, er steget dramatisk, og der er stor efterspørgsel efter antenneløsninger, der er lette, små og omkostningseffektive.


Den traditionelle metalplade, PCB patch-oscillator osv. Er dyre og tunge og er ikke lette at installere, så 5G plast-antenneoscillatorer med høj præcision, lav vægt og lave omkostninger foretrækkes af terminaler.


På nuværende tidspunkt er der to hovedløsninger til plastiske vibratorer, den ene er LDS-processen, og den anden er selektiv plettering ved hjælp af PPS eller LCP.


I antenneindustrien blev plastvibratoren først introduceret i masseproduktion ved LDS-processen. LDS-LCP-materialet bruges hovedsageligt, densiteten er 1,81 g / cm3, vægten er stor, og materialepriserne er høje, kravene til sprøjtestøbningsprocessen er høje, og alle coatingoverflader i LDS-processen skal være udført. Lasergraveringsproces, lasergraveringsomkostninger er højere, og effektiviteten af ​​kemisk pletteringsproces er lave omkostninger. LDS-laserprocessen er velegnet til små elektroniske enheder og bruges i øjeblikket meget i mobiltelefonantenner og forskellige typer intelligente terminalantenner.


I den selektive pletteringsproces anvender materialet PPS+40% GF, og densiteten er 1,66 g / cm3. Den fremstillede vibrator har lavere vægt og lavere materialepriser end LDS-LCP-materialevibratoren. Samtidig er strukturen relativt stabil, hvilket er befordrende for at forbedre udbyttet. Den selektive pletteringsproces er velegnet til større udstyr, herunder makrobasestationsantenner.


Derfor har selektive elektropletterede plastvibratorer af de to muligheder for plastvibratorer fordele i ydeevne og behandlingseffektivitet og forventes at blive en af ​​de mainstream tekniske løsninger for 5G-antennevibratorer.

Plastiske vibratorer har fordelene ved høj præcision, høj integration, stærk plasticitet, lav vægt og lave omkostninger. Som en ny type vibrator bruges de i 5G makrobasestationer til at reducere antennens vægt og forbedre produktionseffektiviteten. På nuværende tidspunkt har terminalproducenter som Huawei, ZTE og Nokia en høj grad af anerkendelse for plastiske vibratorer, og erhvervslivsvirksomheder implementerer aktivt