Hjem > Nyheder > Indhold

Ud over anti-epidemiske forsyninger, hvilke andre varme produkter eksporteres i år?

Jul 30, 2020

Ud over antipidemiske forsyninger, hvilke andre varme produkter, der eksporteres i år?

NO.1 cykel


Da mange mennesker forsøger at undgå offentlig transport under epidemien, er cykler blevet et must-have for rejser i tiden efter epidemien. Der er endda et varmt emne på Twitter kaldet" # BikeBoom2020" (BikeBoom2020).


I vores tidligere undersøgelse (i det sidste halvår af 2020, er dine ordrer kommet tilbage? Nogle mennesker sælger 15 skabe om ugen, nogle græder uden tårer ...), nogle fans, der driver eksport af cykler, efterlader en besked om, at ordren har blev modtaget den 9. oktober. Nyheden om" en bil er svært at finde" og hasten med at rane cykler i europæiske og amerikanske lande søges også ofte. De europæiske og amerikanske lande har også indført relevante opmuntringspolitikker til fremme af folkets' s entusiasme for cykling.


Den italienske regering har godkendt et tilskud på op til 60% af prisen på cykler til folk, der køber cykler, med en maksimal subsidiegrænse på 500 euro; i Frankrig kan hver person godtgøre 50 euro for udgifter til reparation af cykler, og virksomhedsejere vil også modtage statlig økonomisk støtte til cykling Cykelpendlingsmedarbejdere yder et transporttilskud på 400 euro pr. person; den britiske regering vil introducere hver cykelkupon til en værdi af 50 pund og indføre et skattefrit køb af cykler.


Ifølge data frigivet af den russiske online-forhandler" Wildberry" nåede salget af cykler i Rusland i maj 60 gange i den samme periode sidste år;

Ifølge data fra en europæisk grænseoverskridende e-handelsplatform steg salget af cykler på det spanske marked i maj med mere end 22 gange sammenlignet med samme periode sidste år, og Italien og Det Forenede Kongerige steg begge med ca. 4 gange;

Salget af pendler og motionscykler i USA steg med 66% fra samme periode sidste år, og salget af rekreationscykler steg med 121% ...


Med epidemien, der fuldstændigt skifter mennesker' s levevaner, forventes antallet af cyklinger at fortsætte efter epidemien. Derudover er cykelproducenter ikke kun ansvarlige for cykelproducenter, men også opstrøms og nedstrømsvirksomheder, der dækker mere end 60 dele såsom dæk, puder og nav.NO.2 Elektrisk cykel


Cykelfeber påvirket af miljøbeskyttelse og sikker rejse er ikke kun begrænset til traditionelle cykler, men også elektriske cykler.


I henhold til data fra Tianyan Check, med forbehold for industriel og kommerciel registrering, har mit land i første halvdel af 2020 registreret og etableret næsten 18.000 husholdningsapparater og flaskerevirrelaterede virksomheder (alle virksomhedsstatus), en stigning på 15,57% i forhold til foregående år.


mit land er verdens' s største eksportør af tohjulede elektriske køretøjer, hvor produktion og salg tegner sig for mere end 90% af verdens' s samlede. Siden marts i år har ikke kun i Kina, men også eksporten af ​​tohjulede elektriske køretøjer været en hurtig vækst.


Tilskudspolitikkerne i europæiske og amerikanske lande dækker også elektriske cykler:


Hollandske statstilskud kan nå mere end 30% af købsbeløbet;

I Italien kan alle bybeboere med en befolkning på mere end 50.000, der køber el-cykler eller elektriske scootere, nyde et tilskud på op til 70% af prisen med en subsidiegrænse på 500 euro;

Et tilskud på 500 euro til elektriske cykler i München, Tyskland;

Tilskuddet til elektriske cykler i Chambery, Frankrig, har også nået 500 euro.


I maj steg italienernes vilje til at købe el-cykler med i alt 9 gange, briterne med 1,4 gange og franskmændene med 1,2 gange.


Understøttet af forskellige lands politikker og stigende efterspørgsel fra befolkningen er udsigterne for elcykelindustrien generelt optimistiske med hensyn til det internationale marked. I henhold til Navigant Consulting-rapporten vil den globale industri af elektriske busser og elektriske tohjulere (elektriske motorcykler, elektriske cykler og elektriske scootere) inden 2025 nå 62,2 milliarder amerikanske dollars med en sammensat årlig vækstrate på over 10%.NO.3 3D-printer


For at løse problemet med mangel på nødforsyninger inden for forebyggelse og kontrol af epidemier har USA, Italien og andre lande brugt 3D-printere til at fremstille ventilatortilbehør, personlige beskyttelsesmasker og endda oprettet onlineforum for regeringer, hospitaler og ikke -regeringsorganisationer til frigørelse af behov, og industriinsidere deler erfaringer osv. 3D-printningens rolle i global epidemisk forebyggelse og kontrol afspejler den stigende popularitet af denne teknologi og udvidelsen af ​​anvendelsesområder.


Indenlandske 3D-printerproducenter er hovedsageligt beliggende i Shenzhen, Dongguan og Yangtze River Delta i Pearl River Delta. De har et solidt udenrigshandelsgrundlag og viser generelt en tendens til opadgående tendens i epidemien. Ifølge data fra National Bureau of Statistics, styrket af oversøiske varme salg, steg Kinas' s 3D-printerudstyrs output med 87,7% år for år i første kvartal, og denne vækstrate steg yderligere til 344,7% i April.NO.4 bærbar computer


Siden marts er vækstraten for Kinas' s elektroniske informationsfremstillingsindustri' s merværdi og eksportleveringsværdien steget kraftigt. I maj steg merværdien for den elektroniske informationsfremstillingsindustri over den udpegede størrelse med 10,8% år til år, og vækstraten steg med 0,2 procentpoint fra året til år; eksportleveringsværdien for den elektroniske informationsfremstillingsindustri over den udpegede størrelse steg med 12,7% år til år, en acceleration på 12,5% i samme periode sidste år. Fra januar til maj steg eksportleveringsværdien for den elektroniske informationsfremstillingsindustri over den angivne størrelse med 1,5% fra år til år, hvilket er faldet med 2,4 procentpoint fra samme periode sidste år.


Når det gælder industrien, steg merværdien i computerfremstillingsindustrien i maj med 20,4% år til år, og eksportleveringsværdien steg med 27,4% år til år. Blandt de vigtigste produkter steg produktionen af ​​mikrocomputereudstyr med 27,5% år for år; blandt dem steg output fra bærbare computere med 28,6% år til år, og output fra tabletcomputere steg med 25,4% år til år.


I henhold til den halvårsvise toldrapport, steg januar til juni den samlede eksportværdi af bærbare computere med 9,1% året før, hvilket viser en enestående ydelse.NO.5 snegelpulver


Sneglenudler har været en populær internetkendis-snack i de senere år, og den har været populær i Kina, men nu kan den gå til udlandet, hvilket er virkelig overraskende.


I henhold til statistikker fra Liuzhou Customs i Guangxi," hjemby" af sneglnudler blev 28 portioner Liuzhou-nudler eksporteret efter toldkontrol fra januar til juni i år, værd til cirka 7,5 millioner yuan, 8 gange den samlede eksportværdi i 2019. Ud over USA, Australien og europæiske lande eksporterede eksporten markedet trådte også ind i Singapore, New Zealand og andre lande for første gang.


GG quot; I år er sneglenudler blevet sendt til USA næsten hver uge. En gruppe på 40.000 pakker med sneglenudler blev udsolgt kun tre dage efter ankomsten til USA." Chen Zihao, salgsdirektør for udenrigshandel for en snailnudelproducent i Guangxi, sagde, at dette års oversøiske forretning med sneglenudler" blæser ud." I første halvdel af dette år eksporterede virksomheden i alt 350.000 poser med forpakket snegelpulver, 29 gange sidste år." På nuværende tidspunkt har vi modtaget ordrer fra Japan, Sydkorea, Italien og andre lande, og oversøiske ordrer er planlagt til næste måned."


I 2017 var outputværdien af ​​forpakket Liuzhou-snegelmel kun 3 milliarder yuan, og i 2019 nåede outputværdien af ​​forpakket Liuzhou-snegelmel 6,256 milliarder yuan. Ni Xiaoyang, præsident for Liuzhou Snail Noodles Association, forudsiger, at salget af sneglenudler i øjeblikket blomstrer, og outputværdien af ​​forpakkede sneglenudler i 2020 vil overstige 10 milliarder yuan.NO.6 Grænseoverskridende e-handel


I første halvdel af dette år på grund af virkningen af ​​epidemien," lav kulstoføkonomi" og" hjemmeøkonomi" er blevet spawned. Samtidig ændringer i oversøiske forbrugere' købsvaner har også medført hurtig vækst i eksport over grænseoverskridende e-handel.


Ifølge tolddata steg eksporten af ​​den grænseoverskridende handelsovervågningsplatform med 28,7% i første halvår, hvor den samlede eksportmængde faldt med 3%.


Siden 1. juli har 10 toldvæsener direkte under Beijing, Tianjin, Nanjing, Hangzhou osv. Lanceret pilotprogrammet "Grænseoverskridende e-handel B2B Export". Dette er efter indførelsen af ​​det grænseoverskridende e-handelssystem med eksportretur tilsyn med begyndelsen af ​​dette år. En anden vigtig reformforanstaltning, der blev lanceret af den nye grænseoverskridende e-handelsvirksomhed. Gennem den grænseoverskridende B2B-eksportreform for e-handel kan virksomheder nyde toldklareringskomplekser som papirløs toldklarering, forenklet erklæring og prioriteret inspektion, reducere logistikomkostninger og forbedre toldklareringens effektivitet.


Fra 7. juli, den første uge af det grænseoverskridende B2B-eksportpilotprogram for e-handel, har 10 pilottoldinspektioner inspiceret og frigivet 266.000 grænseoverskridende B2B-eksporterklæringsformularer og erklæringslister med en værdi af 250 millioner yuan . De vigtigste eksportvarer er beklædning, sko, hatte, små husholdningsapparater, smarte kontormøbler, tilbehør til mobiltelefoner, udendørs produkter osv., Der eksporteres hovedsageligt til lande og regioner som Europa, USA og Sydøstasien.Under epidemien er næsten alle brancher blevet påvirket af godt eller dårligt, hvilket danner en ny erhvervsstruktur, nogle vil blive ændret permanent, og nogle vil få langtidsvirkninger.


Sidste år sagde vi også, at udenrigshandel bliver hårdere og sværere år for år, men i 2020 noterer dette GG, hårdt model GG, direkte fremmes til punktet" uændret og døende" De, der omfavner ændringer så tidligt som muligt, vil altid være i stand til at holde sig på toppen af ​​trenden.