Hjem > Nyheder > Indhold

Det første land til (ødelægge) på grund af den nye krone

Aug 31, 2020

Det første land til at "ødelægge" på grund af den nye krone

01

Det er Fyrstendømmet Hutt River, en miniature indlandsstat i Australien, som er blevet "grundlagt" i 50 år.


Den sidste leder (to generationer) af Hutt River Fyrstendømmet, Prins Cassley, sagde: "Det er trist at se, at det land, der er etableret af min far i 50 år er nødt til at ende i mine hænder."


I 1969, Leonard, far til prins Cassiley på det tidspunkt, var oprindeligt en hvede landmand. På grund af den manglende kommunikation med den australske regering på grund af hvede kvote spørgsmål, tog han tronen i vrede og meddelte oprettelsen af monarkiet i Hutt River Fyrstendømmet.


Landet har et areal på omkring 75 kvadratkilometer og en befolkning på 26 personer. Den australske regering er for doven til at være opmærksom på dem, siger, at dette er blot en "kommerciel adfærd" af en "privat gård". Fyrstendømmet selv gør et godt stykke arbejde, udstedelse af pas og valuta, der giver virksomheden registrering, og offentliggøre frimærker.


I år, på grund af den nye krone epidemi, turisme indkomst er vendt tilbage til nul, og prinsen er også i fortvivlelse, ude af stand til at betale de 3 millioner australske dollars skat skylder den australske regering, så han har intet andet valg end at annoncere salget af landet og vende tilbage til Australien.


02

Lande med "nul bekræftet" indtil videreDer er i øjeblikket 10 lande uden bekræftede tilfælde af den nye krone, som er: Palau, Mikronesien, Marshalløerne, Nauru, Kiribati, Salomonøerne (Salomonøerne), Tuvalu (Tuvalu), Samoa (Samoa), Vanuatu (Vanuatu) og Tonga (Tonga).


Deres fælles træk er, at Stillehavsøernes lande virkelig kan isoleres fra verden efter blokaden.


Vi kan være mere fortrolige med Palau i disse lande. Selv om Palau har det smukkeste hav i verden, kan vi kun sætte pris på det af vores eget folk i øjeblikket, og turistindustrien kan ikke holde det op. Så præsident Palau meddelte for nylig, at "nødvendige" flyrejser vil blive genoptaget den 1. Jeg spekulerer på, om epidemien kan forebygges inden da.


Desuden har Turkmenistan, et centralasiatisk land, endnu ikke anmeldt de bekræftede tilfælde af den nye krone, men folk dør fortsat af lungebetændelse, så folk fra alle samfundslag er i tvivl.


03

Lande, hvor boligpriserne er steget voldsomt på grund af epidemienUnder epidemien, Seoul, Sydkorea indvarslede en stigning i boligpriserne.


Sydkorea gik ind i en periode med skyrocketing boligpriser i 2017. Hidtil har boligpriserne i Seoul steget med mere end 50%, den hurtigste stigning i verden. Dette års epidemi har født "panik hus" adfærd. I juli nåede transaktionsmængden af sydkoreanske fast ejendom 141.000, en betydelig stigning på 110% i forhold til samme periode sidste år.


Desuden er lejlighedspriserne i Seoul steget kraftigt med 52%, og selv en højhus i Seoul åbnet til salg med 110 enheder, men det tiltrak mere end 37.400 mennesker til at komme til at bekræfte tilbuddet. Den vindende sats var så lavt som 340:1, hvilket er meget grusom og forfrisket byen Seoul. Den højeste rekord i pre-sale historie.


04

Canadierne "fange" amerikanereSiden marts har grænsen mellem USA og Canada været lukket, og de seneste nyheder siger, at lukningen af grænsen mellem de to parter vil blive udskudt til 21. september. Men canadierne har opdaget, at flere og flere amerikanere stadig forsøger at komme her, og de er ikke isoleret, og de rejser rundt!


Den kløft, som amerikanerne udnytter kaldes "Alaska smuthul". De behøver kun at fortælle transit embedsmænd, at de kører til Alaska, og de kan komme ind Canada lovligt (fordi Alaska ikke grænser op til USA, og der er en Canada i mellem, og amerikanerne skal passere gennem Canada for at gå til Alaska) .


Senere, for at lukke dette smuthul, Canada udstedt en ny regel juli 31: Alle udenlandske statsborgere, der rejser til Alaska gennem Canada skal være i fem udpegede provinser Alberta, Saskatchewan og British Columbia. Kryds grænsen ved grænseovergangsstedet, og anbring en mærkat på hvert transitkøretøjs førerspejl med angivelse af det tidspunkt, hvor køretøjet skal forlade grænsen. Desuden kan manglende overholdelse af reglerne resultere i en bøde på op til $ 750.000 og seks måneder i fængsel.


På grund af den frygtelige epidemi i USA, canadierne er nu meget bange for "amerikanerne kommer." Når de finder en bil med en nummerplade, skal de lave en rapport. Generelt er de idømt en bøde på 1.200 canadiske dollars, når fanget.


05

"vilde kid" forårsagede et andet udbrud i MelbourneI denne periode blev Australien fanget i sumpen af det andet udbrud af epidemien. Victoria, med Melbourne som hovedstad, blev det hårdest ramte område og er nu ved at gennemføre de strengeste epidemiske forebyggende foranstaltninger. Slægtninge og venner er i Melbourne.


Årsagen til dette udbrud var faktisk to bjørnebørn!


Den lokale sundhedsafdeling for nylig annonceret kilden til den anden bølge af infektion. Det var en familie på fire, der var vendt tilbage fra udlandet og udviklede symptomer efter at vende tilbage til Australien. De tjekkede ind på et 4-stjernet hotel i Melbourne for karantæne den 15. maj, men to bjørne Barnet vidste ikke, om det kedede sig eller skyldte. Han selv smurt afføring på væggen i rummet, hvilket gjorde rummet ikke længere lever. Så sikkerheden tog familien til at ændre værelser. Nogle sygeplejersker blev kaldt til dette rum. I den proces, der kan være nogen inficeret med en virus.


Hvad mere målløs er, at familien fik lov til at gå ud senere og kunne tage en tur rundt i restauranten. Det blev først bekræftet 3 dage senere, at de allerede havde kontaktet en masse mennesker.


Familien blev diagnosticeret som positiv for den nye krone den 18. To sikkerhedsvagter og en medarbejder på hotellet blev smittet inden for en uge efter. I midten af juni havde i alt 17 ansatte på hotellet og deres nære kontakter testet positive for virussen.


Ser man på september, den magiske 2020 er næsten forbi!