Custom Injection Molding For Basin

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER ● Formningstilstand: Plaststøbning ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

brugerdefineret sprøjtestøbning

Produkt beskrivelse  

produktnavn

brugerdefineret sprøjtestøbning

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / brugerdefineret sprøjtestøbning / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

Fordelen ved denne konstruktion er, at dens formåbningsslag er langt større end den hydrauliske skifteklemmen, mindst to gange for at imødekomme produktionsbehovet hos store plastdele (såsom støtfangere, instrumentpaneler osv.). For det andet låses spændefunktionen synkront af fire kompositcylindre, og den store tonnage glat spænding opnås med en lille strømningshastighed, og spændekraften kan være højere end den hydrauliske vridningsklemmestruktur af samme tonnage. Det garanterer fuldt ud præcisionen i den støbte kompositoverflade af store og komplekse plastdele af biler, der er tilpasset sprøjtestøbning.

For det femte på grund af kompleksiteten af kavitetsoverfladen af auto dele, skal sprøjtestøbemaskinen være designet med specielle egenskaber i tankerne, såsom flere sæt kernefunktioner, tidsstyringsfunktioner og skiftende enhedsfunktioner. , der understøtter pick-up robot-enhedens funktion. Disse specielle egenskaber er meget fordelagtige i produktionen af bilplastdele. For eksempel i fremstillingsprocessen af kofangeren med denne type sprøjtestøbemaskine for at forkorte produktionscyklussen tages de store plastdele efter formåbning og udstødning automatisk ud af plukrobotten, og flerheden af sæt kerner gør de store plastprodukter glatte og flade. Out, der vil ikke være nogen hvidtning eller revner. I øjeblikket bruger de fleste af de treakse pick-up robotter vi bruger i dette sprøjtestøbningssystem en 6-akset pick-up robot brugerdefineret sprøjtestøbning.

Udover letvægts kan plastisk udskiftningsmetall også reducere friktionen mellem køretøjets transmissionsdele, især overfladefriktionen af metal (aluminium, kobber), hvilket ikke kun reducerer friktionskoefficienten, men forbedrer også tætningsydelsen og opnår bedre slidstyrke . Køn. Forbedre designfleksibilitet og komponentintegration for forbedret sikkerhed, komfort og brændstofeffektivitet samt bedre tætningsstøjisolering. På nuværende tidspunkt svarer antallet af kinesiske biler til Indien, langt lavere end Europa og USA. De overordnede økonomiske udsigter tilpasset sprøjtestøbning i Kina forbedres, og den hurtige udvikling af urbanisering er forpligtet til at fremme større efterspørgsel efter transport. I fremtiden vil automobilsektorens fokus være at forbedre brændstofeffektiviteten, fremme udviklingen af hybridbiler og endda elbiler, og plast vil indlede en bredere udviklingsmulighed, der er tilpasset sprøjtestøbning.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service af brugerdefineret sprøjtestøbning  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer af brugerdefineret sprøjtestøbning  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Vis

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros den høj kvalitet brugerdefinerede sprøjtestøbning til bassinet lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: brugerdefinerede sprøjtestøbning til bassinet, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like