Rammeformning Injektionsservice til øjenbriller

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Mærke navn: JULIER ● Formningstilstand: Rammeformning ● Produktmateriale :, PA12, PEI, Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

rammestøbning

Produkt beskrivelse  

produktnavn

rammestøbning

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / ABS / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

Der er forskellige former for rammestøbning på markedet, og overfladen ser næsten ud, men de forskellige materialer har faktisk forskellige slidegenskaber, som f.eks. Den fælles pladeramme og injektionsrammen ser det samme ud, men faktisk er forskellen meget stor. Lad os nu se nærmere på forskellen mellem de to:

Pladeglassrammen vi normalt siger, det vigtigste råmateriale er celluloseacetat (forkortelse: CA). Dette materiale blev først forberedt i 1865. Det er den tidligste kommercielle produktion af cellulosederivater og den kontinuerlige udvikling af cellulose-organiske syreestere. Også kendt som acetatplast er det et termoplastisk materiale.

Der er to typer rammestøbning fremstillet af celluloseacetat på markedet: den ene ekstruderes med en acetat-sprøjtestøbemaskine, der kaldes en sprøjtestøbningsramme. En anden type briller malet med acetatplader kaldes en metalplade.

Forskellen mellem arkramme og injektionsramme

På grund af rammen fremstillet af celluloseacetatmateriale har den egenskaber ved sejhed, gennemsigtighed, god glans, holdbarhed, misfarvning forårsaget af ultraviolet stråling og ingen allergi over for huden. Derfor er det bredt elsket af forbrugerne.

Blandt dem er pladeholderens egenskaber: høj hårdhed, høj styrke, ikke let at bryde, ingen deformation efter påklædning, ingen farvefald, men flere materialer anvendt i produktionen, kompliceret proces og høj arbejdsomkostningsrammeformning.

Karakteristika ved sprøjtestøbningsrammens støbning er: dannelse af et stykke, formændringen bestemmes af rammestøbningsformen, den tredimensionelle sans anvendes, materialet er lavt i pris, prisen er billigere end pladen, men Fastheden er ikke så god som pladen, og farven afhænger hovedsageligt af overfladetryk eller farvning, så det er nemt at falme.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores ramme støbning Service  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab


Vores certificeringer af rammestøbning  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Foto

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros høj kvalitet ramme støbeindsprøjtning service til øjenbriller lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: ramme molding indsprøjtning service til øjeglas, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like