Injection Molding Molds JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: sprøjtestøbeforme
Produkt Materiale: PP

Produktdetaljer

sprøjtestøbningsformer

Produkt beskrivelse

(3) Hydraulisk systemfunktion af hydraulisk transmissionssystem er at indse at tilvejebringe effekt ifølge forskellige handlinger, der kræves af og for at opfylde krav til hastighed og kræves for hver del af. Den består hovedsageligt af hydrauliske komponenter og hydrauliske hjælpekomponenter. pumpe og motor er strømkilde til. Forskellige ventiler styrer og strømmer for at opfylde kravene til sprøjtestøbningsformer.

(4) Elektrisk styresystem elektrisk styresystem og hydrauliksystem koordineres korrekt for at opnå krav (hastighed, tid) og forskellige programhandlinger. Hovedsageligt sammensat af elektriske apparater, elektroniske komponenter, målere, varmeapparater, sensorer og så videre. re er generelt fire kontrolfunktioner, manuel, halvautomatisk, fuldautomatisk og justering.

(5) Opvarmnings- / kølesystemvarmesystem bruges til at opvarme cylinder- og dyseindsprøjtestøbningsformer. tønde af generelt bruger en opvarmning c som en opvarmning enhed, er installeret uden for tønde, og detekteres af et rmocouple. Varme tilvejebringes ved varmeledning af rørvæg for at tilvejebringe varmekilde til izing; Kølesystemet bruges hovedsageligt til afkøling. Hvis det også er, vil der opstå forskellige fejl, så det skal styres. Anorlokalitet, der skal afkøles, er nær fødeåbning af foderrør for at forhindre rå i at smelte ved foderåbning, hvilket resulterer i, at rå ikke bliver skåret i formstøbningsforme korrekt.

(6) Smøresystemets smøresystem er et kredsløb, der giver smørebetingelser for bevægelse af dele af, justeringsanordning, hængsel til forbindelsesstang osv. For at reducere energiforbruget og forbedre delernes levetid. smøring kan være en regelmæssig manuel sprøjtestøbningsform. Smøring eller automatisk elektrisk smøring;

(7) Sikkerhedsbeskyttelses- og overvågningssystemets sikkerhedsanordning er hovedsagelig anvendt til at beskytte folk og s. Hovedsageligt sammensat af sikkerhedsdør, hydraulikventil, grænseafbryder, fotoelektriske detektorkomponenter mv. For at opnå elektrisk mekanisk-hydraulisk blokeringsbeskyttelse. overvågningssystemet overvåger hovedsageligt systemoverbelastning og udstyrsfejl i og indikerer unormale betingelser for indikation eller alarmformsprøjtestøbning.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbeforme Certifikater

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets sprøjtestøbeforme julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbningsformer julier®, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like