Injektionsstøbningsleverandører til boliger

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER ● Formningstilstand: Plaststøbning ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

sprøjtestøbning leverandører

Produkt beskrivelse  

produktnavn

sprøjtestøbning leverandører

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / ABS / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

ABS-sprøjtestøbeleverandører (acrylonitrilbutadienstyren) er en acrylonitril-butadien-styren-copolymer med en densitet på 1,05 g / cm3. Det er en lysegul granulat eller perleopdræmet harpiks uden ※, lugtfri, lav vandabsorption og har gode omfattende fysiske og mekaniske egenskaber, som f.eks. Fremragende elektriske egenskaber, slidstyrke, dimensionsstabilitet, kemisk modstand og overfladeglans osv. Let at forme. Ulemper er vejrbestandighed, dårlig varmebestandighed og brandbarhed. Dens egenskaber styres af forholdet mellem de tre komponenter og den kemiske struktur og fysiske form af hver komponent. Egenskaberne af acrylonitrilkomponenten i ABS er varmebestandighed, kemisk resistens, stivhed og trækstyrke. Dens karakteristika er slagstyrke, og karakteristikken for styren behandler flydende og glans. Kombinationen af disse tre komponenter og komplementære fordele gør ABS-harpiksen fremragende omfattende egenskaber. ABS-sprøjtestøbt leverandører har god stivhed, høj slagstyrke, varmebestandighed, lavtemperaturbestandighed, kemisk modstand, mekanisk styrke og elektriske egenskaber, nem behandling, god dimensionsstabilitet og overfladeglans, let belægning, farvning og metalsprøjtning. Sekundære forarbejdningsegenskaber som plating, svejsning og binding. ABS er en almindelig termoplastisk plastik udviklet i 1940'erne. Generelt er biler, apparater og elektroniske apparater de tre store anvendelser af ABS-harpiks. ABS harpiks er den tredje største harpiks, der anvendes i biler efter polyurethan og polypropylen. ABS harpiks kan bruges i bilens indvendige og udvendige side, rat, olieføringsrør og små dele som håndtag og knapper. Ydersiden af bilen omfatter forreste radiatorgitter og lampeskærm. På grund af den gode varmebestandighed af ABS harpiks er der desuden udviklet nogle nye applikationer som dyser, opbevaringsbokse, instrumentpaneler mv. De seneste år. Fordelene ved PP og ABS harpiks er slagfasthed, lydisolering, ridsefasthed og modstand. Varmen er bedre, og den er smukkere end PP, især i sidestyrke modstanden og brugen af relativt strenge temperaturkomponenter, PP-applikationen er begrænset, og ABS anvendes meget på grund af sin glatte overflade og andre fremragende egenskaber.

ABS-harpiks-sprøjtestøbningsleverandørerne er generelt et stort apparat som f.eks. Køleskab, fryser, madkasse mv. Og et lille apparat og en fødevareprocessor, en støvsuger, en hårtørrer, et dæksel på en symaskine, et indendørs klimaanlæg, en luftfugter og lignende. ABS har også en bred vifte af applikationer inden for den elektriske og elektroniske industri, herunder forskellige kontor- og forbrugerelektronik. Kontorapparater omfatter elektroniske dataprocessorer og kontorudstyr. Forbrugsapparater omfatter billedbehandlingsudstyr, lydudstyr og magnetisk medieopbevaring. Efter at være blevet modificeret (tilsætning af additiver eller legeringer) for at forbedre ydeevnen, er ABS-sprøjtestøbning leverandører en engineering plast. ABS legering har stor produktion, mange typer og bred applikation, og er den vigtigste modificerede plast. ABS / PC-legering bruges til at forbedre flammehæmmelsen af ABS, har god mekanisk styrke, sejhed og flammehæmmende injektionsstøbning leverandører.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores service af sprøjtestøbning leverandører  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer af sprøjtestøbning leverandører  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Vis

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab


Velkommen til engros de høj kvalitet sprøjtestøbning leverandører til boliger lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning leverandører til boliger, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like