Sprøjtestøbning af termoplast skrald kan skimmel Maker

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: injektion molding termoplast
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

injektion molding termoplast

Produktbeskrivelse

Hvis arbejde er altid, seal vil fremskynde ældning, og det vil ikke deformeres og forsegle hul når trykket sprøjtestøbning af termoplast. cylinder lækager. Det er bedst at opretholde normale af mellem 30 ℃ og 55 ℃. Hvis er for lavt, vil det let påvirke normal levetid af pumpen og tilhørende hydrauliske komponenter. Forurenende stoffer og fugt i hydrauliske væske kan også bære sæler. Når stempelstang er forbundet med eller dele, afvigelse opstår, forårsager sæl at bære og forårsage lækage. Når udstyr fungerer i lang tid, fastsættelse s eller fastsættelse af dele kan være løs eller repareret, og placeringen af stempelstangen af hydraulisk cylinder kan forårsage sæl at blive deforme og slidt i lang tid. Anor alvorlige utæthed i hydraulisk cylinder kan også føre til funktionsfejl. samme problem opstår med hydrauliske motorer. årsager forsegle for at fremskynde aldring og snavs i skader sæl. Fejl forebyggelse: for at undgå for tidlig aldring af sæl, skal være ordentligt kontrolleret. på computeren skal være ordentligt kontrolleret injektion molding termoplast. På computere, maksimale indstilling af er generelt 60 ℃. uden for dette område, en alarm er udstedt og automatisk drift er stoppet. I dette tilfælde skal kontrollere, afkøling system fungerer korrekt. Hvis er digital (skiven) kontrol, re er ingen indbygget display i systemet. I dette tilfælde, du skal være opmærksomme at ændre og meter til at måle eller vælger at installere måleren med en alarm sprøjtestøbning af termoplast. vises, og alarmen er udstedt. må ikke overstige 60 ℃ grænse og emnet bør videreføres til at fremskynde ældning af sæl. I installation af hydrauliske cylindeRasmussen, være opmærksomme på wher fastsættelse s og fastsættelse af dele er løs, og wher tilslutning af eller dele er afveget. Hvis det er fundet, skal s korrigeret og strammet straks for at undgå problemet.

• Kemisk resistens og slid modstand har få organiske opløsningsmidler og gode kemiske egenskaber. organisk opløsningsmiddel er myresyre og phenolforbindelser sprøjtestøbning af termoplast. Forskellige koncentrationer af uorganiske syrer, baser og salte kan forårsage at svulme, opløses eller hydrolyserer. Under betingelse af blive udsat for sollys, dens ag modstand er god, men det er ag under påvirkning af varme, lys og stråling, produkt er misfarvet og ydeevne er forringet. • evnen det er hygroskopisk og skal tørres før. • smelte punkt, smalle smelte grænse, smelte punkt: 6: 215℃, 66: 255℃, 46: 290℃. • smelte viskositet har følsomhed og shear følsomhed, lav smelte viskositet og god flydeevne. • har en dårlig rmal stabilitet i smeltet tilstand og er let nedbrydes på s. • cool sats af smeltevandet har en betydelig effekt på struktur og egenskaber af produktet. • er accomnied af krystallisering og har et stort svind sats. • udstyr og s • udvalg af s • skruer og tønder på grund af dets sejhed, self-lubricat egenskaber, svært ved at fodre, shear varme injektion molding termoplast, smelte punkt, hurtigt smelter hastighed og nem nedbrydning. skruen er forpligtet til at have en koncentreret udstødningsgas gas koncentration, stærk feed evne, store køre kraft og god slidstyrke. refore, iz system er: feed sektion af skrue er lang, skrue groove feed afsnit er dyb, kompression afsnit og homogenisering afsnit er korte, groove er tilføjet på feed del af tønden og strømmen af olie motor er steget. skruen har en effektiv check sprøjtestøbning af termoplast.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

injektion molding termoplast certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet sprøjtestøbning af termoplast skraldespand skimmel maker fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning af termoplast skraldespand skimmel maker, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like