Injektion Mould producenter JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: indsprøjtning skimmel fabrikanter
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

indsprøjtning skimmel fabrikanter

Produktbeskrivelse

4) ændring af ing har en modstridende effekt på løse og depression af injektion skimmel fabrikanter.  stigning i stigninger tendens til at smelte og stigninger og depression. Stigning på har imidlertid effekt ved at sænke smelte viskositet, reducere påfyldning modstand, lette kompression og fodring af smelte og reducere tendensen til og depression. ændring og effekt på depression er også selvmodsigende. indsprøjtning skimmel fabrikanter er befordrende for flow af smelte, som er befordrende for komprimering og fodring; men er, hulrum størrelse er stort, Smelt er, og produktet er steget.

1.2 skydning indsprøjtning skimmel manufacturers1.2.1 mængde bestemmes af tilbagetog til angivne position, som henviser til vægten af udfyldt. I virkeligheden, når retreats til en bestemt position, vil det fortsætte med at trække sig tilbage en smule ligesom fremskridt. Efter at nå en bestemt position, er det umuligt at helt afskåret og fortsætte med at skyde. Denne holdning er kaldet kuld, selv om det bør være afskåret og stoppede ved forudbestemt position, men det kan ikke være stop og stoppede.  volumen af ed produkt bestemmes af mængden af parring plus tilbagetrækningskraften forudbestemt position. Normalt, mængden af strøelse er omkring 5 ~ 10mm. For eksempel, hvis faktiske beløb af behov for 60mm, det skal være indstillet til 65 ~ 70mm, fordi mængden af strøelse er 5 ~ 10mm indsprøjtning skimmel fabrikanter.
1.2.2 bestemmes af på som forskud indsprøjtning skimmel fabrikanter.  forskud af midler, der er ændret fra én position til anor ifølge programmet allerede sat på.    er lig med frem i begyndelsen. Det kaldes.  princippet er det er skudt ud før er afkølet, så bør så hurtigt som muligt, men på grund af forskellen i, re er en situation, som det ikke kan blive skudt hurtigt. For eksempel Hvornår er for hurtigt, udsendte fra gate vil forårsage en dårlig fænomen af spray mærker.

1.2.3 (primære) er på hvilke materiale fyldes i hulrummet på et øjeblik.   ændring af er vigtig i mange forhold.    Vi taler om her er hydraulisk skubbes frem af. For, og er knyttet til de eller, det vil sige, når ikke, kan ikke være hurtig. For første gang af nye, medium-medium bør anvendes. Dette er for at undgå utilsigtet skade skyldes også.   indersiden er generelt 400Kgf/cm2. Hvis er for, vil blive beskadiget ud over grater, så det er vigtigt at huske, er ikke for, men er for lav og materiale kan ikke udfyldes i alle hjørner af injektion skimmel fabrikanter.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

indsprøjtning skimmel fabrikanter certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet indsprøjtning skimmel fabrikanter julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: indsprøjtning skimmel fabrikanter julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like