Molding Company JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Ansøgning: støbning husholdningsdele
Produktmateriale: ABS / PBT materiale

Produktdetaljer

støbning selskab

Produkt beskrivelse


PBT materiale: (polybutenterephthalat) Celanese
Anvendes til varmebestandige dele: varmelegemeens luftudgang, bygningens PTC-beslag osv .;
Generelle støbning betingelser: (forskelligt afhængigt af mængden af tilsat fiber) 1. Form temperatur: 40 ℃ til 60 ℃ 2. Tørreforhold: 100 ℃ til 140 ℃ i mere end 4 timer. 3. Materiale rør temperatur: 240 ℃ til 270 ℃ 4. Varm forvrængning temperatur: 210 ℃ til 230 ℃ (1,8 MPa, 12,7 mm). 5. Formkrympning: 0,3% - 0,5% (3,2 mm) 6. Termisk nedbrydningstemperatur: 280 ℃ (røret kan opbevares i 6 minutter ved 260 ° C, ellers vil det nedbrydes og forringes).
Applikationerne er: forbedret hæmning, brandhæmmende mv .;

Støbning selskab betingelser: hastighed, tryk, temperatur, tid, slagtilfælde, mængde.
1. Tryksprøjtestøbeselskabets tryk (primærtryk): Det tryk, der påføres plastik ved enhedens areal på toppen af skruen under sprøjtestøbning; P = cylinder diameter D0 / skruediameter D1 * hydraulisk tryk;
2. Holdstøbningsselskabets tryk (sekundært tryk): Det smeltede materiale afkøles i hulrummet. På dette tidspunkt skal der anvendes et vist tryk for at supplere krympepartiet, og densiteten er forøget. På dette tidspunkt kaldes trykket, der påføres skruen til plastik, holdtryk;

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det vides ikke, at ændring af tykkelsen af det frosne lag kan ændre retningen af krympningsdukkerne og anvendes sjældent.

For det fjerde, skift struktur design. Skift produktets strukturelle design, så det er så ensartet som muligt. For den form, der er gennemført, kan den diskuteres med strukturdesigneren for at løse problemet med delvis reduktion.

molding selskab Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets støbeselskab julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: molding firma julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like