Plastic Injection Molding Companies JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Husholdningsprodukter plastindsprøjtestøbningsvirksomheder
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

plastindsprøjtestøbningsvirksomheder

Produkt beskrivelse

Injektionsprocesparametre og deres virkninger
Først, koncept
Den traditionelle design og parameterindstilling afhænger hovedsageligt af designerens erfaring og færdigheder. Rationaliteten af formdesign afhænger kun af gentagen prøve og reparation, og indstillingen af procesparametre kan kun ændres ved gentagne forsøg. Videnskabeligt grundlag, lang produktionscyklus, høj pris og kvalitet er vanskeligt at garantere. Ved at simulere processen kan problemer i designet findes, før støbeformen er fremstillet, så formen design og parameterindstillinger er baseret på videnskabelig analyse, hvilket kan forkorte produktionscyklussen og forbedre produktkvaliteten. Med forbedringen af produkternes kvalitetskrav er forudsigelsen af processen blevet en uundværlig del af designet. Derfor er det af stor betydning at etablere en matematisk model til strømning og varmeoverførsel af smelten i hulrummet under processen og for at simulere anvendelse af numeriske simuleringsmetoder.
Da procesparametrene direkte bestemmer strømningstilstanden for smelten i hulrummet, har den den mest direkte og vidtrækkende indflydelse på produktets kvalitet. Derfor findes de optimale procesbetingelser for produktet, og processtyringen er at forbedre plasten. En effektiv måde for produktkvalitet. Dette skyldes, at præcisionsstøbemaskiner, rimeligt skimmelsesdesign og fremragende materialegenskaber kun kan afspejles i en rimelig. På den anden side er støbemaskiner, formkonstruktioner og materialegenskaber undertiden defekte. Det kan kompenseres ved en passende indstilling. Det kan ses, der spiller en afgørende rolle i produktets kvalitet.

For det andet betingelser og deres indvirkning
1, tryk
trykket refererer til det tryk, der udøves af toppen af skruen eller stemplet på plastsmelten. Dens rolle er at blande og blødgøre smelten, og skruen (eller stempelet) skal give modstandsdygtighed mod strømning i tønde og dyse mod faste partikler og smelte. Plastsmelten fyldes med hulrummet med en vis hastighed, og trykket virker som en komprimering, når hulrummet er fyldt med smelten. Dermed bliver plastdelen tætnet, og smeltenes krympning på grund af afkøling bliver fodret, så plastikdelen opretholder en præcis form og opnår den nødvendige ydelse. Trykket er hovedsageligt bestemt af typen af plast, maskinens type, støbeformens temperatur, støbens struktur og plastdelens vægtykkelse. Støbeanlægets størrelse og struktur har stor indflydelse.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plast injektion molding virksomheder Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Email: sale4@xmkeyuan.com

Tlf .: +86 (0) 592 5686730

No. 27 Hongxi Road, Tiangong Chuangxin Teknologipark, Maxiang Town, Xiang'an Dist., Xiamen, Fujian, Kina

Vi har 13 års historie, har rig erfaring i modifing plast råmateriale, bekymre dig ikke om kvaliteten, vil vi give prøve til test først. Vores virksomheds forskellige produkt kan bestilles sammen for at minimere forsendelsesomkostningerne. Hvis du har spørgsmål, kontakt os venligst.

Velkommen til engros de højkvalitets plastindsprøjtestøbeselskaber julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plastik sprøjtestøbning virksomheder julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like