Plastic Injection Molding Company

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Mærke navn: JULIER ● Formningstilstand: Plastindsprøjtestøbningsselskab ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

plastindsprøjtestøbeselskab

Produkt beskrivelse

produktnavn

plastindsprøjtestøbeselskab

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / plastindsprøjtningsvirksomhed / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

Skrue og tønde På grund af plastindsprøjtningsvirksomheden PA har den egenskaber ved sejhed, selvsmøring, foderproblemer, høj varmeafskæring, høj smeltepunkt, hurtig smeltehastighed og let nedbrydning. Skruen skal have koncentreret komprimeret udstødningsgas, stærk fodringsevne, stor drivkraft og god slidstyrke. Derfor er plastificeringssystemet til PA-sprøjtestøbningsprocessen: skruens fodringssektion er lang, skruesporet på fodringssektionen er dybt, kompressionssektionen og homogeniseringssektionen er korte, sporet tilsættes ved tilførselsdelen af tønderen og kraften i oliemotoren øges. Skruen har en effektiv kontrolring. • plastindsprøjtestøbningsfirma Dysen har en lav viskositet og god fluiditet i smeltet tilstand, og der er uundgåeligt noget resttryk i tønderen. Hvis der anvendes en åben dyse, vil smelten strømme ud af dysen, når produktet åbnes. Flydende fænomen), både affaldsmateriale og normal produktion, er det nødvendigt at anvende selvlåsende dyse, almindeligt anvendt fjedernålventil dyse. • Plastindsprøjtestøbeselskab Produktproducerbarhed og formkonstruktion • Vægtykkelsen skal være så lille som muligt under forudsætning for at sikre produktets ydeevne. Jo tykkere produktet er, desto større krympning og den utilstrækkelige styrke, der kan øge forstærkningen. • plastindsprøjtningsfirma Produktet har en stor krympehastighed og er nem at demolere. Udkastet til vinkel er 40 '-1 ゚ 40'. • Plastindsprøjtestøbeselskab Strømningsvej og port Diameteren af strømningsbanen er -6 3-6 mm og portens diameter er 2/3 - 3/4 af vægtykkelsen. Men ikke mindre end 0,8 mm. Hvis porten er for lille, vil smelten blive skåret og overophedet for at nedbrydes, hvilket vil påvirke produktets ydeevne. 4) Indstikninger Nylonens termiske udvidelseskoefficient er 9-10 gange større end for stål og 4-5 gange større end aluminium. Metalindsatser hindrer krympningen af nylon og forårsager stor belastning, hvilket kan forårsage revner. Tykkelsen omkring indsatsen kræves for ikke at være mindre end diameteren af indsatsmetalet. • plastindsprøjtningsfirma Viskositeten af udstødnings PA er lille. Under højtryksindsprøjtning er påfyldningen hurtig. Hvis gassen ikke kan udledes i tide, er produktet udsat for bobler, forbrændinger og andre defekter. Skimmelsvampen skal have en udluftning eller en udluftningsrille, som generelt er modsat porten. Ventilhullets diameter er Ф1.5-1mm og ventilationsdybden er mindre end 0,03 mm. • Støbeproces 1. Forberedelse af råmaterialer Fordi PA er let at plastik sprøjtestøbning selskabsfirma fugt, har det en virkning på forarbejdning efter fugtplastinjektionsstøbning. For eksempel formindsker smøremidlets viskositet plastindsprøjtningsfirmaet, og overfladen af produktet har bobler og sølvstreger. Desuden reduceres produktets mekaniske egenskaber også signifikant. Derfor skal den tørres før støbning.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Foto

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros den høj kvalitet plastindsprøjtestøbning selskab lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast injektion molding selskab, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like