Plastic Molding Company JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: plaststøbeselskab
Produktmateriale: PP / PET / PC

Produktdetaljer

plast molding selskab

Produkt beskrivelse

p lastic molding selskab: afhente
Tag det færdige produkt ud, og kontrollér for at se, at der ikke er nogen genstande tilbage i formen og luk døren. Den ovennævnte støbeoperation kaldes a-støbningscyklus. Det færdige produkt er dannet ud fra formens form. Formen syntetiseres af mastervampen og hanlemodulet, og der er et mellemrum mellem han- og kvindestøbekernerne, hvor materialet strømmer ind i kompressionen til dannelse af et produkt. Stien før materialet strømmer ind i han- og hunformene er en hovedkanal (SPRUE) RUNNER gate (GATE).

For det tredje plast molding selskab maskine at skelne ved et større projekt, kan opdeles i to, klemme enhed og indsprøjtningsenhed.
1. Klemmeindretning Når formen er lukket og ikke åbnes, afkøles materialet og størknes i hulrummet, og derefter åbnes formen og støbeindretningen af udstyrsindretningen, såsom det færdige produkt, udtages.
2. Indsprøjtningsenhed Enheden, der udstråler materialet og fylder det ind i hulrummet kaldes injektionsenheden. De to enheder er kombineret til at danne en maskine.
I injektionsapparatet opvarmes og smeltes harpiksen og injiceres derefter i formen. På dette tidspunkt drejes skruen, og harpiksen, der sættes i tragten, stoppes ved den forreste ende af skruen (kaldet en måling) som vist i figuren og aflades efter at have passeret et slag svarende til det krævede mængde harpiks.
Når harpiksen flyder i formen, styres skruens bevægelige hastighed (udkastningshastighed), og efter at harpiksen er fyldt, styres trykket (trykstyring). Når en bestemt skrueposition eller et bestemt indsprøjtningstryk er nået, skiftes hastighedsreguleringen til trykreguleringen.

Fjerde, maskinens tekniske parametre Maskinens evne - er grundlæggende de følgende tre bestemmelser at skelne mellem.
En spændekraft
Ved optagelse åbnes ikke den maksimale klemkraft i formen, udtrykt i TON-nummer.


Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plast molding selskab Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros det højkvalitets plaststøbeselskab julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast molding firma julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like