Plast støbning tjenester JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
: Programtjenester plast molding
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

plast støbning tjenesteydelser

Produktbeskrivelse

1.3.2 bedrift (sekundære) her, bedrift først justeres ved 1/2 af, og n produkt er observeret og n rejst indtil er 80%. Nogle maskiner kan tilpasses af programmet.   reduceres gradvist med udvidelse af.  samme anvendes i begyndelsen. Når det er for højt, omkring over porten vil være deforme på grund af urimelig og knæk vil forekomme, men opstår.  størrelsen af ed artikel, der er for lavt er ganske stort hver, eller en dårlig betingelse som en mangel på kød eller en lim linje opstår.

1.3.3 bedrift princippet om pakning er at fastholde materiale indtil køler ikke længere strømmen, men fordi gate har en blokerende virkning, hvis gate køler og størkner, holde effekt har ingen virkning. Hvis presserende er for kort, vil blive frigivet, således at virkningen af bedriften vil forsvinde, og færdige produkt vil have uønskede tilstande såsom svind af kød plast molding tjenester.
1.4 plast molding tjenester af køling
1.4.1 køling Cooling refererer til at indstille efter bedriften er overstået først åbnes.   materialet køles i og n fjernet fra. Det skal blive deformeret og fast. Hvis køling er sat alt for længe. Det vil gøre cyklus længere. En lav temperatur på forkorter køling, og hvis køling er for kort, ed artikel taget er deforme. Dog under faktiske under afkøling periode, opfatte udføres for næste, dvs skrue er vendt tilbage for at indstille stilling mens roterende og længden af denne periode bør indgå i køling. Under, hvis opfatte er længere end køling, vil afkøling af være spildt. For at undgå dette affald, rotation af skruen og bagsiden af skruen, dvs kan antal omdrejninger skal øges eller sænkes ned. Det kan forkorte opfatte.  køling er længste i cyklus plast molding tjenester, og hvis køling kan forkortes, omkostningerne kan reduceres.
1.4.2 er cyklus cyklus fra produktion af et færdigt produkt til produktion af anor færdige produkt.   kan indstilles af "timing" på maskinen. Hvis sikkerhed døren er åbnet for længe, vil når cyklus er længere end angivet cyklus, alarm blive kaldt. Hvis sikkerhed døren er åbnet for en kort, men sæt af cyklus endnu ikke er ankommet, kan ikke næste operation startes, således at størrelsen af produkt ikke ændres. For at være, for hver cyklus (cyklus) skal være konstant plast molding tjenester.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

plast støbning tjenesteydelser certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet plast molding tjenester julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast støbning tjenesteydelser julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like