Polycarbonat Injection Molding JULIER®

JULIER® Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Polycarbonat sprøjtestøbning
Produkt Materiale: PC

Produktdetaljer

polycarbonat sprøjtestøbning

Produkt beskrivelse

Det projicerede område af den støbte artikel refererer til arealet af den projicerede skygge vinkelret på den retning, hvori støbeformen er åbnet og lukket (faktisk arealet af støbeformen). Det gennemsnitlige tryk tilsættes til det projicerede område, som kaldes fastspændingskraften. Hvis klemmekraften i støbeformen er større end "fastspændingskraften", vil støbeformen af støbeformen skubbes væk. Klemmekraft = projiceret område × gennemsnitstryk i formen
Generelt er gennemsnitstrykket i støbeformen 20 ~ 45MPa, men for nogle tyndvæggede produkter med høj præcision er gennemsnitstrykket i støbeformen så høj som 60MPa. Gennemsnitstryk i hulrummet (enhed kgf / cm2)
Færdige produkter, råvarer, generelle produkter, svære at formede produkter, små og præcise færdige produkter
PE, PP, PS, ABS 300 400 600
PVC, PC, POM, AS 400 500 800
B, mængden af polycarbonat sprøjtestøbning
Maksimalvægt af et skud er normalt udtrykt i gram.
C. Plasticiseringsevne Mængden af harpiks, der kan blødgøres pr. Tidsenhed, udtrykkes generelt i gram. (baseret på PS harpiks)
D. Den såkaldte formåbningsslag berører afstanden mellem bevægelsespladen og den faste plade, når den bevægelige plade af polycarbonat-sprøjtestøbemaskinen bevæges tilbage til bunden. Tykkelsen af støbeformen kan kun installeres ind og ud af indersiden af støbeåbningsslaget. Generelt kan spændeindretningen opdeles i en direkte tryk type og en vev type.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

polycarbonat sprøjtestøbning certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets polycarbonat sprøjtestøbning julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat sprøjtestøbning julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like