Custom Plast Molding For Electronic Enclosure

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER ● Formningstilstand: Plaststøbning ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

brugerdefinerede plaststøbning

Produkt beskrivelse  

produktnavn

brugerdefinerede plaststøbning

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / brugerdefineret plaststøbning / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

For det første, når de almindeligt anvendte harpiksmaterialer, såsom bilstøttere og instrumentpaneler, er modificerede harpikser, såsom modificeret PP og modificeret ABS til brugerdefineret plaststøbning, har harpiksmaterialerne forskellig hygroskopicitet til at opfylde kravene til fugtindhold under støbning (generelle krav ≤ 0,2 )%), skal harpiksråmaterialet udsættes for varmluftstørring eller affugtningstørring, inden de føres ind i præ-plastmåling af injektionsstøbemaskinen.

Den modificerede PP (PPEPDM) harpiks har lav hygroskopicitet og anvendes generelt i en varmluftstørrer ved 8 0-100 ° C i 2-3 timer. Den modificerede brugerdefinerede plaststøbning (PC-brugerdefineret plaststøbning) har stærk hygroskopicitet og udsættes for affugtning og tørring af behandling under anvendelse af en affugtningstørrer inden støbningstørring. Vi har fuldt ud overvejet funktionen af affugtningstørringssystemet i design af bilindustrien komplekse plastdele danner systemer custom plast molding.

For det andet er indenlandske plastikdele til køretøjer i dag glasforstærkede plastprodukter. Sammenlignet med harpiksen indeholdende hakket glasfiberforstærket plast, er materialet og strukturen af skruen til sprøjtestøbning-maskine-uden glasfiberarmerede plastdele større forskel. Ved udformning af sprøjtestøbemaskinen skal der lægges vægt på legeringsmaterialet i skruenrøret og den specielle varmebehandlingsproces for at sikre korrosionsbestandighed og styrke.

For det tredje, fordi de automatiske dele er forskellige fra konventionelle produkter, er hulrummets overflade meget kompliceret, kraften er ikke lige, og spændingsfordelingen er ujævn. Designkraften behandles i designet. Forarbejdningskapaciteten til injektionsstøbemaskinen afspejles i både spændkraft og sprøjtestøbningskapacitet (udtrykt i forhold til det maksimale teoretiske indsprøjtningsvolumen). Når sprøjtestøbningsmaskinen støber et produkt, skal klemkraften være større end formeåbningskraften dannet af støbeformhuletrykket, ellers vil formskilleoverfladen adskilles for at frembringe en flash.

Formlen til bestemmelse af injektionsstøbemaskinens formfastspændingskraft er som følger: P formstøbning ≥ P kavitet × F / 100. Hvor: P formstramning er fastspændingskraften (eller spændkraft) KN af injektionsstøbemaskinen; P hulrum er gennemsnitstrykket af hulrummet, MPa, relateret til produktets form og form, nøjagtighedskravet og antallet hulrum pr. Model mv. Spændvidden er generelt mellem 25-40 MPa; F er formhulrummet og det horisontale overlap-projektionsområde CM3 af løberen og fødeporten.

Bilens letvægt er blevet et fælles hot spot inden for plastindustrien og bilindustrien. Plast er trenden i bilen. Drevet af begrebet energibesparelse og miljøbeskyttelse, sikkerhed, komfort, lette vægt og energibesparelse er blevet de vigtigste tendenser i den fremtidige udvikling af bilindustrien. Plast er blevet det bedste materialevalg for bilindustrien i det 21. århundrede på grund af sin lette vægt, stort designrum, lave produktionsomkostninger, fremragende præstation og en bred vifte af funktioner. Plastik bruges i biler, og der er faktisk flere fordele.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service af brugerdefinerede plaststøbning  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer af brugerdefinerede plaststøbning  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Vis

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros af høj kvalitet brugerdefinerede plaststøbning til elektronisk kabinet fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: brugerdefinerede plast støbning til elektronisk kabinet, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like