Custom Plastic Molding Cost JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: brugerdefinerede plaststøbning omkostninger
Produkt Materiale: ABS / PBT

Produktdetaljer

brugerdefinerede plaststøbning omkostninger

Produkt beskrivelse

Øvre program er tændt, vand transporteres, og styring er tændt; valgt er placeret i tragt; Kontroller, hvor kan installeres i; Check Wher thimble kampe øverst på; Kontroller, hvilke værktøjer der kræves til øvre er komplette brugerdefinerede plaststøbning omkostninger; er udstyret med bredde og tykkelse af løft og motor anvendes til justering; (Målebredde og tykkelse, startmotor til justering; Pas forsigtigt på og afbryde betjeningen. Fastgør, kontrollér positionen af sikkerhedsstangen og tilslut den til transportvandet. Juster passende klemmekraft, tilpasset plaststøbekost, efter at man har nået, skal man starte manuel betjening. er færdig Korrekt brug af kran Vær opmærksom på kranens maksimale vægt og klart bestemme funktionen af hver kranekran. Kranen kan ikke udsættes for tung belastning i lang tid for at undgå fare (når der bruges over og under s, kran kan suspenderes, men husk at slukke for strøm for at sikre sikkerheden. Tilstandsjustering Vælg justeringsfunktion, annuller positionspunkt, rette hængsel, juster tykkelsen til overfladen, juster klemspidsen, fingerpindens position, juster positionen af mekanisk beskyttelsesstang. Indtast de nødvendige parametre og juster passende klemkraft før eller efter justering: (Juster justering af punkt og parametre. Justering er afsluttet. Nedre procedure Først fjernes vandforsyningsrøret, afløb vand, rent hulrum, sprøjtebeskyttelsesmiddel på, og luk brugerdefinerede plaststøbning omkostninger. Afbryd motorkraft, brug en kran til at løfte, og fjern kodeholderen. Tænd for motorkraft og hæng med langsom hastighed. Sluk for strømmen, hæng forsigtigt og opbevar den på plads. Sluk hele strømforsyningen af brugerdefinerede plaststøbning omkostninger, ren og krop. Korrekt justeringsprocedure Når man justerer del, skal den korrekte procedure følges for at opnå ønsket effekt og effektivitet. Grundlæggende procedurer for justering er som følger: Før man starter tilpasningen, skal beholderen rengøres. Fyld rå s og forstå klart forskellige rå s og hvor rå s skal tørres; Juster passende tønde fra lav til. Juster passende og hastighed i henhold til produkt og rå brugerdefinerede plaststøbning omkostninger.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

brugerdefinerede plaststøbning omkostninger Certifications

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den høje kvalitet brugerdefinerede plaststøbning koster julier® lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: custom plast molding omkostninger julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like