Elektrisk plaststøbning

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: elektrisk plaststøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

elektrisk plaststøbning

Produkt beskrivelse

Støbeformens styrke kan imidlertid i mange tilfælde ikke styrkes uendeligt, og under et hvilket som helst tryk kan kolloidet ikke stikke ind i det.

Produktionen af edgy har både mold og proces grunde. Kontroller processen, kontroller først om klemkraften er tilstrækkelig, og kontroller kun støbeformen, når tilstopningen stadig frembringes, hvis spændekraften er tilstrækkelig.

Kontroller om klemkraften er tilstrækkelig:
1) Forøg gradvist indsprøjtningstrykket. Når det elektriske plaststøbningstrykstigning stiger, stiger draperingen tilsvarende, og draperingen frembringes hovedsageligt på støbeformens overfladeoverflade, hvilket indikerer, at klemkraften er utilstrækkelig.
2) Forøg gradvist spændingskraften af sprøjtestøbemaskinen. Når klemkraften når en bestemt værdi, forsvinder flanken på skillefladen, eller når indsprøjtningstrykket øges, stiger flanken på skillefladen ikke mere. Det vurderes, at denne klemmekraftværdi er tilstrækkelig.

Kontroller, om metoden til at gøre en stump for støber fremstillingsnøjagtighed:
Ved en lavere materialetemperatur, en lavere påfyldningshastighed og et lavere elektrisk plaststøbningstryk er produktet lige fyldt (produktet har en lille krympning). På dette tidspunkt kan det overvejes, at smelters evne til at stikke ind i støbeformen for at passe til spalten er meget svag.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

brugerdefinerede molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets elektriske plaststøbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: elektrisk plast støbning, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like