Injektion Molding polypropylen For elektronik

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: injektion molding polypropylen
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

injektion molding polypropylen

Produktbeskrivelse

sprøjtestøbning af polypropylen Funktionsprincip, tekniske parametre og rollen som vigtigste dele af afsnittet 1 Oversigt over er at rmo eller rmosetting i varme tønde først, og n skubbe den af skrue eller stemplet til af lukkede. En metode til at danne i et hulrum. udføres på s, og er en vigtig metode for s. næsten alle rmos og forskellige rmosetting s kan være dannet ved denne metode. (I) karakteristika kan s med komplekse figurer, præcise dimensioner eller metal indsætter og lange huller. cyklus er kort. overfladeruhed af er lav og mængden af post-ing er lille. indelse og nem automatisering. Det har stærke tilpasningsevne til forskellige s og kan producere visse s modificeret med fyldstoffer. (2) injektion molding polypropylen er varme, klipning, komprimere, blanding og formidle rmos eller rmosetting s i en varme tønde til ensartet ize (ensartet smeltende tilstand af komponenter), opfatte god smeltet ophobes på forenden af tønde under blokering handling af dysen og n træder lukket lav-hulrum gennem hælde system af dysen og stak anvendes af skrue eller stemplet, og fyld smelte af hulrum. Under påvirkning af, det er dannet af afkøling og størkning, og er åbnet for at tage, det vil sige en cyklus er afsluttet, og ovennævnte cyklus gentages kontinuerligt. Nu skrue er taget som et eksempel til at illustrere: 1. lukket cyklus af låsning og er generelt beregnet fra er lukket. lukning handling er gennemført ved fastspænding mekanisme. fastspænding mekanisme skubber bevægelige skabelon og bevægende del af at lukke hurtigt på lav (forkortelse cyklus). Når er lukkede, skiftede power system af bespændingsmekanisme automatisk til lav sprøjtestøbning polypropylen. (Test) Langsom hastighed, beskytte mod skader. Når det er bekræftet at re er ingen fremmedlegemer i eller Indsæt er ikke løs og skifte til lav hastighed at låse for at sikre, og er tæt lukket når holdes. 2, sæde er flyttet frem og er låst, sæde er flyttet frem, dyse er tæt knyttet til vigtigste runner port af sprøjtestøbning polypropylen, og n cylinder er udsat for, og smelte på forenden af tønde sprøjtes ind i hulrummet af på og hastighed. gas i hulrummet er fjernet fra afsked overflade, og på hvilke skruehovedet fungerer på smelte kaldes. 3. bedriften når smeltevandet fylder hulrum af, for at forhindre smelte tilbagestrømning og køling effekten af lav, smelte i hulrummet er volumen-ansat til at sikre kompakthed, dimensionel nøjagtighed og mekanik. Mekaniske egenskaber, skrue også behov at opretholde en vis på smelte i hulrum til at fylde smelte indtil smelte på gate fryser. På dette, kaldes af skruen på smelte holding. Når vedligeholdes, har skruen en lille mængde af fremgang på grund af tilsætning af smelte i. 4, køling og pre-ization 5, sædet retreat 6, åben og ejector s efter tilstrækkelig køling og forme, åbne, under påvirkning af ekstrudering enhed af og skubbe mekanisme og automatisk efteråret er klar til næste injektion molding polypropylen.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

injektion molding polypropylen certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet sprøjtestøbning polypropylen for elektronik i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning polypropylen for elektronik, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like