Injektionsstøbning Pris JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Ansøgning: sprøjtestøbning pris
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbning pris

Produkt beskrivelse

Generelt øges temperaturforøgelsen med kondensering i hulrummet, hvilket letter smeltet strømning i hulrummet, hvilket resulterer i større vægt og bedre overfladekvalitet. Samtidig øges temperaturen også med en trækstyrke på sprøjtestøbningsprisen. ·
isoleringsmetoder Mange s, især engineering rmos, opererer ved relativt høje temperaturer, såsom 80 grader Celsius eller 176 grader Fahrenheit. Hvis der ikke er isoleret, kan varme, der er tabt til luft og ind, nemt gå tabt så meget som skudcylinder. refore og bord bør isoleres og om muligt bør overfladen af isoleres. Hvis en hot runner overvejes, prøv at reducere varmeveksling mellem hot runner portion og afkølet ed del. En sådan tilgang kan reducere energitab og opvarmningstid. 85. Intern spændingsgenerering og -løsning Generelt inden færdiggørelsen er indvendig færdig mellem 300kg / cm2 og 500kg / cm2. Hvis der er for højt på grund af ukorrekt indstilling, hældes. modstand mellem vej, port og færdig, og færdigvis afkøles gradvis og falder gradvist. Imidlertid er re en forskel mellem indvendig gummiindgang og distal ende af færdig. Efter en periode er færdig i rmal kontakt, og intern stress frigives gradvist. Deformeret eller brudt. Når intern stress er for høj, kan der udføres en glødemiddelbehandling. Intern stress generation: (1) Overfyldning. (2) kød er ujævnt, og porten åbnes på et tyndt sted. (3) Tætheden er for kvotient, og det er svært at fjerne film. (4) belastning forårsaget af indlejrede dele er let at forårsage revner og forskel mellem kulde og varme er for stor, hvilket resulterer i forskellig krympning. For at udfylde fyldte dele omkring indlejrede dele kræves et stort, hvilket er for stort. Restspænding. (5) direkte gate kød er tyndt og lavt, og det er let at tilbageholde spændingsstøbning pris. (6) Krystallinsk, for hurtig, injektionsstøbning pris intern stress er ikke let frigivet. Løsning og modforanstaltninger: (1) Forøg temperatur og temperatur og indstil m inden for standardbetingelserne for hver rå. (2) Forkort holdetid. (3) Ikke-krystallinsk, sprøjtestøbepris behøver ikke at være for høj, fordi den ikke krymper. (4) Kødtykkelsen skal åbnes jævnt i tykt køddel. (5) toppen skal være lige. (6) implantater skal forvarmes (plugget med clips eller handsker). (7) Undgå at blande med nye s. For eksempel er pc let at tilføje vand, og hvis det skal blandes, skal det tørres grundigt. (8) Forøg lodret port, løber, port osv. For at reducere strømningsmodstanden, og sprøjtestøbning er mulig at transportere i afstand.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbning pris Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets sprøjtestøbepris julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning pris julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide