Injektionsstøbningsprodukter JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Bildele sprøjtestøbning produkter
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbning produkter

Produkt beskrivelse

5, sprøjtestøbning produkter tønde temperatur
For at sikre smelteens normale strømning uden forringelse og nedbrydning er det nødvendigt at vælge en passende temperatur for cylinderen, en stor gennemsnitlig molekylvægt, a med en relativt koncentreret molekylmassedistribution og en glasforstærket. Patron temperatur. Tøndertemperaturen er generelt arrangeret i henhold til princippet om høj højde og lav front, men bagendenstemperaturen kan øges passende, når den indeholder for meget vand.
6, dysetemperatur
For at undgå smeltning af smelten ved dysen er det normalt nødvendigt at gøre dysetemperaturen lidt lavere end tønderets maksimale temperatur. I tilfælde af lav hastighed luft i produktion, er den sprøjte strøm ikke boblet og glat Den rette temperaturstandard.
7, sprøjtestøbning produkter smelte temperatur
Smelttemperaturen afhænger hovedsageligt af temperaturen på tønde og dysen, der påvirker materialets og smeltens ization. Forøgelsen i temperatur er primært gavnlig for at forbedre smeltefluiditeten, som er relateret til mange egenskaber af artiklen. Forøgelse af smeltetemperaturen kan reducere den indre mekaniske belastning af sprøjtestøbeprodukter, slagstyrken i strømningsretningen, de mekaniske egenskaber såsom afbøjning og trækstyrke, og slagstyrken, strømlængden og overfladens rude vinkelret på strømningsretningen. Ydelsen forbedres, og produktets efterkrympning kan reduceres. Generelt er en forøgelse af smeltetemperaturen gunstig for at forbedre påfyldningsbetingelsen og overførslen i hulrummet og for at reducere orienteringen mv, hvilket er fordelagtigt for forbedringen af produktets overordnede ydeevne, men en for høj temperatur er ikke foretrække. Når smelttemperaturen er tæt på den øvre grænse for temperaturområdet, opnås der på den ene side mere gas, hvilket forårsager bobler, hulrum, misfarvning, charring mv. Af delen, og burrs genereres ved overdreven forbedring af fluiditeten. På den anden side vil produktets overdrevne kvalitet nedbrydes, reducere delernes styrke, tabe elasticiteten osv., Der påvirker præstationen af sprøjtestøbeprodukter.
8 er tidstiden et af parametrene, der styrer hastigheden. Jo kortere tid, jo højere satser og satsen har stor effekt på delens ydeevne. Forøgelse af hastigheden kan øge fyldningen, hvilket er gavnligt for påfyldningen, og reducerer varmetabet i fyldningen, hulrumstemperaturen er forholdsvis ensartet, og produktet er ensartet og kompakt. Samtidig kan produktets krympehastighed reduceres, kerneorienteringen af delen kan reduceres, og styrken af den svejsede ledning kan forøges. Forøgelsen af hastigheden er gavnlig for produktets omfattende ydelse, men den for store hastighed vil øge tabet, reducere tykkelsen af det størkne lag, forbedre overfladens orientering af dele og endda forårsage elastisk turbulens af smelten, således at delene er nemme at danne flashkanter, overflade revner osv. Det har vist sig at være eksperimentelt, at en for høj eller for lav hastighed vil medføre et fald i slagstyrken. På den anden side bevirker den for lave hastighed, at den svejsede lednings styrke af partiet falder, den samlede orienteringseffekt øges, og den interne spænding øges, hvilket påvirker produktets mekaniske egenskaber.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbning produkter Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png


Velkommen til engros de højkvalitets sprøjtestøbeprodukter julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning produkter julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like