Lav tilpassede plastdele gratis prøveeksempel

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Ansøgning: Lav tilpassede plastdele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

lav tilpassede plastdele

Produkt beskrivelse

b. geometrisk tolerance for skabelon overstiger standard. Regelmæssig inspektion udføres. Hvis tolerancen viser sig at overstige standard, skal den rettes straks. s i fastspændingsstruktur skal strammes lavet brugerdefinerede plastdele. Hvis det løsnes øjeblikkeligt, vil klemme strukturen blive påvirket. Vedligeholdelse af fastspændingsdel: 1. Kontroller det centrale smøresystem og dets fordeler og smørehals til normale arbejdsforhold hver dag. Bliv ved med at flytte skabelonskabeloner rent og smurt. Undgå at bruge systemets fastspænding i nærheden eller over. positionen for åbning og fastspændingsoperationen styres i den mest passende position, så åbningsvirkningen er glat og påvirkning reduceres. 5. Undgå at bruge overdimensionerede og tunge s. 3. Årsager til manglende opbygning af platformplatform og forebyggelse af slitage af gummieret ring: Gummieret ring (også kendt som stopventil) forhindrer at strømme tilbage i smeltet gummicylinder, når lim indsprøjtes. mængden af skud er ustabil gør brugerdefinerede plastikdele. Utilstrækkelig mængde skudgummi forårsaget af slid af gummibelagt forklæde er et vanskeligt problem, der findes i strukturen af skydeplatformen. Hovedårsagen er, at og gummi ring er relateret: bruges til gummi ring er generelt legeret stål og er blevet nitridet, og hardheden handler om HRc56-59. Under normal brug er det gennemsnitlige arbejdsliv omkring tre år. Men hvis den anvendes i s, der indeholder glasbearbejdning eller mineralforstærkende midler, øges slidhastigheden og arbejdslivet forkortes. Derudover har smelte også over fænomenet; I fortiden er det ikke let at smelte slid, medmindre det er fjernet til inspektion, når der findes et problem i gummi ring, lav tilpassede plastdele, skal det kontrolleres, hvor gummi også er til stede. problem. Under normale omstændigheder er smeltecylinderens levetid dobbelt så stor. Fejlforebyggelse: Ved anvendelse af s, der indeholder glasbearbejdning, mineralforstærkende midler eller ætsende stoffer, overveje brugen af smeltebestandige s og ir-matchende dele med korrosionsbestandighed og slidstyrke for at undgå påvirkning af alvorligt slid på dele. Effekten er at øge affaldet gør brugerdefinerede plastdele. At dømme hvor stikkontaktring (stopring) er slidt eller ej, smelten kan stoppes i midten, jernpladen er blokeret af dysen for at skyde lim, og positionen observeres.

Hvis stopper, er gummiringen normal, og hvis den fortsætter med at gå frem, viser det sig, at gummiringen har mistet sin effektivitet. Ved dommen af denne metode må du ikke bruge s, der let nedbrydes som POM. For at undgå ulykker, f.eks. Ved brug af PE, laves brugerdefinerede plastdele, PP og eller s. Delvis vedligeholdelse af skydestation Hold overfladen af bordet og styreskinnen ren. Ud over s, pigmenter og tilsætningsstoffer, læg ikke andet i tragt. En magnetisk ramme bør tilsættes til beholderen for at forhindre metal i at komme ind i smeltecylinderen. 3. Før smeltecylinderen ikke nås, er det strengt forbudt at sprøjte lim og smelte lim / pumpe. Periodisk inspektion vil stramme løsdele og tilsæt smøremiddel regelmæssigt. Aftap fedt regelmæssigt fra drivakselens deleleje og udskift det med nyt fedt. 5. Når smeltecylinderen er normal, og der findes svarte pletter eller misfarvning, skal du kontrollere tøndeindretningen. Og hvilken slags bør bruges til at passe. 6. Når du bruger special s, skal du kontakte leverandøren for korrosivitet, lav tilpassede plastdele.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

lav tilpassede plastdele certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den høje kvalitet gør brugerdefinerede plast dele gratis prøve elektronik fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: gøre brugerdefinerede plast dele gratis prøve elektronik, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like