Plastic indsprøjtet dele JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: bil dele plastic indsprøjtet dele
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

Plastic indsprøjtet dele

Produktbeskrivelse

Forstå pre-ssure og melt flow princippet i polypropylen, det er bedre i stand til at mestre polypropylen.

Polypropylen (polypropylen) er en af lysere, og det har fremragende elektriske egenskaber og kan bruges som en fugt-resistent højfrekvente isoleringsmateriale. polypropylen er en krystallinsk polymer, som udviser et stort svind (1,0% - 1,5%) på grund af en stor ændring i specifikke volumen og en høj grad af molekylære orientering under smelte kondens. I smeltet tilstand af polypropylen er effekten af sænke viskositeten ved opvarmning ikke væsentlig. Derfor, i de præ-ssure og shear rate bør forhøjes for at forbedre kvaliteten af produktet plastic indsprøjtet dele.

1.2 fortætning fase
Når fyldet er færdigt, hurtig strømmen af polypropylen smelte stopper, hulrum pre-ssure begynder at stige plastic indsprøjtet dele, og samtidig pre-ssure stiger hastigt. Når pre-ssure når den maksimale værdi, hulrum pre-ssure kan nå ikke den maksimale værdi, og den ekstreme værdi af hulrum pre-ssure halter bagefter den maksimale pre-ssure for en periode, hvor strømmen af smelte er en fortætning. I denne korte periode, smelte udfylder hullerne i hulrummet, som er komprimeret, melt flowet er lille og temperatur ændring er ikke indlysende. På dette tidspunkt overføres pre-ssure også til hulrum overfladen af smelte. Hulrum pre-ssure genereres (lethed af overførsel afhænger af flydende smelte). Det kan siges, at den maksimale værdi af pre-ssure bestemmer den maksimale værdi af hulrum pre-ssure under fortætning. Som pre-ssure øges hurtigt, hulrum pre-ssure også når en maksimal værdi i plastic indsprøjtet dele, og en stor kinetisk energi indvirkning er genereret i hulrummet, som forårsager maskinen fastspænding mekanisme og skimmel system at blive deforme, og det mold er lidt udvidet. Under normale deformation betingelser har mikro-udfoldelse af mug en deflation effekt, så det er injiceres på en høj præ-ssure, som kan ikke kun komprimere smelte, men også smelter den tyktflydende Smelt smeltet fra de forskellige retninger. I en helhed. Men pre-ssure bør ikke være for stor, ellers vil det medføre produkt at holde sig til formen. Når formen er frigivet, produktet har overløb og størrelsen er opsvulmet, indsprøjtet som påvirker kvaliteten af plastic dele.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

Plastic indsprøjtet dele certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet plastic indsprøjtet dele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Plastic indsprøjtet dele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like