Plastindsprøjtningsværktøj JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Plastindsprøjtningsværktøj
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

plastindsprøjtningsværktøj

Produkt beskrivelse

de underskriver opmærksomhedspunkter
1. Når man bruger processen til at fremstille plastikindsprøjtningsværktøj på grund af den ujævne køling og ujævne krympning af hulrummet og urimeligt design af produktstrukturen, er det let at forårsage forskellige defekter af produktet: krympning, svejsemærker , porer, deformation, napping, Topskade, blinkende.
2. For at opnå produkter af høj kvalitet skal vi fuldt ud overveje den strukturelle forarbejdning, når produktet designes. Følgende er en kombination af produktets vigtigste strukturelle egenskaber for at analysere metoden til at undgå fejl.
(1) Åbningsretning og skillevæg
Hvert produkt skal først bestemme dets formåbningsretning og afskæringslinie i begyndelsen af designet for at sikre, at kerneudtrækningsmekanismen minimeres, og indflydelsen fra skillevæggen på udseendet er elimineret plastindsprøjtningsværktøj.
1) Efter formåbningen bestemmes plastinjektionsværktøjsretningen, er forstærkningsribberne, snaps, fremspring og andre strukturer af produktet designet til at være i overensstemmelse med formåbningsretningen så meget som muligt for at undgå at kernen trækker for at reducere sømlinjen og forlænge moldens liv.
2) For eksempel er støddæmperens formåbningsretning generelt retningen af kropskoordinaten. Hvis formåbningsretningen er konstrueret til at være uforenlig med x-aksen, skal vinklen være angivet i produkttegningen.
3) Efter at formåbningsretningen er bestemt, kan en passende afskæringslinie vælges for at forbedre udseendet og ydeevnen.

(2) Demontering af hældning af plastindsprøjtningsværktøj

1) Passende trækvinkel kan undgå, at produktet trækker plastindsprøjtningsværktøj. Den glatte overflade skal have en udkastvinkel på mere end 0,5 grader, en fin kornoverflade større end 1 grad og en grov kornoverflade større end 1,5 grader.
2) Egnet udkastningsvinkel kan undgå produktets øverste skade.
3) Udformningen af dybe hulrumsstrukturprodukt kræver, at hældningen af den ydre overflade er mindre end indersiden af hældningen for at sikre, at formkernen ikke er forspændt under for at opnå en ensartet produktvægtykkelse og for at sikre materialetæthedsstyrke af produktets åbningsdel .

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plastik indsprøjtning værktøj Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png


Velkommen til engros den højkvalitets plastindsprøjtningsværktøj julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast indsprøjtning værktøj julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like