Polymerstøbning JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: polymerstøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

polymerstøbning

Produkt beskrivelse

Sjette, støbte produkter
Den støbte genstand består af en port, der strømmer ind i den smeltede harpiks, en strømningsbane indført i hulrummet og en produktdel. Da en polymerstøbning kun kan danne et produkt, er det ikke effektivt. Hvis flere kanaler kan tilsluttes med en strømningsvej, kan flere produkter dannes samtidig.
På dette tidspunkt, når strømningsvejslængderne af de respektive hulrum er forskellige, kan harpiksen ikke fyldes på samme tid, og de fleste hulrum har forskellige størrelser, udseende og fysiske egenskaber, og derfor er strømningsveje normalt designet til at har samme længde.
Syv, danner proces
1 polymerstøbningsbetingelser I PS-materiale- og polymerstøbeproblemerne er injektionsformsprincipen "smeltende", "injektioner" og "afkøling".
1,1 "smeltning" proces
1.1.1 Rør Temperatur Rørets temperatur, den temperatur, hvor hver zone skal indstilles, er en sund fornuft (differentieret i røret dysen, forreste, midterste og bageste). Det er vigtigt under støbeforhold, at temperaturen i skruens forende stagnerer råmaterialet, og den direkte måling i støbeoperationen er vanskelig og kan ikke udføres. Derfor er temperaturen ved materialets rørs forreste ende taget som temperaturen af materialet, og temperaturen på materialetrøret er indstillet fra forenden. Hvis forenden er opdelt i 2 dele, behandles den som samme temperatur. Temperaturen af materialet - bestemmes først ved henvisning til oplysningerne fra producenten og den aktuelle tilstand af støbeformen. Denne først bestemmer temperaturen ved forenden af røret og indstiller derefter temperaturen bagved.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

Polymer støbning Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets polymerstøbning julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polymer støbning julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like