Resin Molding Injection Parts

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: harpiksstøbning husholdningsapparat
Produktmateriale: Plastråvarer

Produktdetaljer

harpiksformning

Produkt beskrivelse

c) Koldbrønden er forkert indstillet eller ikke indstillet, og den kolde limindsamling er ufuldstændig, hvilket resulterer i blokering af løberen eller porten;
d) Portens position eller mængde er ukorrekt indstillet, fyldningsmodstanden er større end injektionsharpiksstøbningstrykket, og limen er ikke ladet i formen;
e) Formen er dårligt udmattet, eller udstødningspositionen er forkert indstillet, og formen er delvis fanget, og produktet er ikke fyldt.
5. Dårlig produktdesign. Produktstrukturen er dårligt designet, limpositionen er ikke ensartet, og den lokale limposition er for tynd, hvilket resulterer i produktfyldning utilfredshed.
Burr
Kappen hedder også burr, overløb, overløb mv. Forekommer for det meste i harpiksstøbningsformens separationsposition, såsom: skillefladen af formen, skyderdelen af glideren, indsatsens spalte, porens rammen osv. Hvis flashen ikke løses i tide, bliver den yderligere forstørret, så stemplingsdysen danner et lokalt sammenbrud, hvilket medfører permanent skade. Sprængerne af indsatsgabet og spidsen af ejektorstiften får også artiklen til at blive fanget på formen, hvilket påvirker nedbrydning. Draperingen er i det væsentlige det overskud, der forbliver i produktet, efter at plastmaterialet kommer ind i støbeformens del og afkøles. At løse problemet med draperingen er meget simpelt, det vil sige at styre for ikke at lade smelten komme ind i støbeformen for at passe til hullet. Plastsmelten kommer ind i støbeformen. Generelt er der to tilfælde: det ene tilfælde er, at støbeformen er stort, og kolloidet er let at komme ind; Den anden sag er, at støbeformen er ikke stor, men det smeltede kolloid er tvunget ind i trykket. På overfladen synes den kantede at være i stand til helt at løse fremstillingspræcisionen og styrken af støbeformen. Det er absolut nødvendigt at forbedre støbernes fremstillingspræcision, reducere støbeformens matchningsafstand og forhindre det smeltede kolloid i at komme ind.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

brugerdefinerede molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den høje kvalitet harpiks støbning injektion dele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: harpiks molding injektion dele, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like