Abs Injection Molding

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: abs injektionsstøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

abs injektionsstøbning

Produkt beskrivelse

4) Tætheden af forskellige dele er forskellig. Det endelige resultat af krympning, densiteten af hver del er anderledes. Tætheden af den centrale del eller den tykke limposition er lille, og densiteten af det frosne lag er relativt stor.
5) Årsager til krympning-konkavitet: Når abs-sprøjtestøbningsprodukt afkøles og krympes, afkøles det frosne lag først og danner en hård skal omgivet, som har en hurtig afkølingshastighed, en lille krympning og en høj densitet; og midten eller tykk lim Lokaliteten er høj, kølehastigheden er langsom, densiteten er lav, og mængden af krympning er stor. Da afkøling af den centrale del eller den tykke limposition ligger bag det frosne lag, når disse portioner afkøles og kontraheres, er de ikke i stand til at krympe frit og er begrænset af det perifere frosne lag. Når tykkelsen af det frosne lag er stort, og modstanden mod deformation er stærk, når krympekraften af produktets tykke limposition er mindre end de frosne lags deformationsbestandighed, dannes der hule bobler; når tykkelsen af det frosne lag er tyndt, og modstanden mod deformation er dårlig. Når krympekraften af den tykke limposition er større end deformationsmodstanden, trækkes huden indad for at danne en formindskelse af konkaktivitetsgrænsen.
Der er mange grunde til krympningshastigheden, og løsningerne er forskellige.

Vælg først et råmateriale af plast med en lille krympehastighed.
For råmaterialer af samme natur er krympefrekvenserne for forskellige kvaliteter forskellige. Det er nødvendigt at vælge råmaterialer med lille krympning så meget som muligt. Krystallinsk plast krympes mere end amorf plast.

Kølebetingelserne er forskellige, og tykkelsen af det frosne lag af produktet er forskelligt. Tykkelsen af det frosne lag er forskelligt, og evnen til at modstå krympningsdeformation er forskellig. Sommetider sænkes tempoet på den forreste form og tempoet på bagformen forøges, således at det frosne lag af produktoverfladen bliver tykkere, tykkelsen af det frosne lag på bagsiden bliver tyndere, og når tykk limposition krymper, omvendt er konkav, og overfladen af abs injektionsstøbning har ikke en depression.

Ændringen og effekten er også modstridende. Den høje form-temperatur er befordrende for strømmen af smelten, som er befordrende for kompression og fodring; men støber-temperatur-er-høj, hulrummets størrelse er stor, smelte-temperaturen er høj, og krympefrekvensen er forøget.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det vides ikke, at ændring af tykkelsen af det frosne lag kan ændre retningen af krympningsdukkerne og anvendes sjældent.

For det fjerde, skift struktur design. Skift produktets strukturelle design, så det er så ensartet som muligt. For den form, der er gennemført, kan den diskuteres med strukturdesigneren for at løse problemet med delvis reduktion.

abs injektion molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den høj kvalitet abs injektion molding lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: abs injektion molding, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide