Stol Molding

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: stolstøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 / PP GF30

Produktdetaljer

stolen støbning

Produkt beskrivelse

Problemer og løsninger i sprøjtestøbning

Produktet er ikke fyldt med lim
Dette er et ofte støt problem, men det er lettere at løse. Når det ikke kan løses ved støbningsprocessen, kan det forbedres fra design og fremstilling af støbeformen, som generelt kan løses.
Tip: Når der opstår et sådant problem, skal du følge bevægelsen af sprøjtestøbemaskinens skrue under støbning. Vær særlig opmærksom på skruens position, når trykket er færdigt og når limen er færdig.
I det første tilfælde når skruepositionen af injektionsstøbestøbemaskinen den indstillede værdi, og positionen af sprøjtestøbningstrykket er 0 (den resterende limmængde er 0).
Mulige årsager:
1, lækker lim. I dette tilfælde skal du først kontrollere sprøjtestøbemaskinen tønde for lækage lim; om den matchende position mellem sprøjtestøbemaskinens dyse og hovedbøsningen i formen lækker. Hvis der er lækage af lim, er produktet ikke fyldt med lim er et naturligt fænomen, bør udelukkes først. Følgende kontroller udføres kun, hvis det er bekræftet, at der ikke er smeltelækage. Når produktet ikke er fyldt med lim, og der ikke er nogen kolloid lækage, kan det være utilstrækkeligt. På dette tidspunkt er det nødvendigt at øge smeltepunktet og øge mængden af lim. Efter at have øget smeltefløjen, skal du fortsætte med at observere den resterende limmængde af skruen, smeltelimmens løbetid og produktets gummimagasin.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

brugerdefinerede molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros høj kvalitet stol støbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: stol støbning, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like