Custom Plast Molding JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: brugerdefineret plaststøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

brugerdefinerede plaststøbning

Produkt beskrivelse

Kapitel 1 Grundlæggende kendskab til 1 Introduktion til produktion af (kaldet eller) er hovedudstyr til fremstilling af rmo eller rmosetting s til produkter af forskellige former ved hjælp af dø. opnås ved s og s. Selvom re er mange typer af s, er der to grundlæggende funktioner af brugerdefineret plaststøbning s:

(1) opvarmning til en smeltet tilstand; (2) påføring af en til smeltet for at få det til at blive injiceret og fyldt med. Hul. 2 Struktur og funktion af In smeltet rmo injiceres i en lukket fra en opvarmet tønde ved. Efter en køleperiode separeres og færdigproduktet tages ud. reclosing kombineres med at danne en ordnet operation og gentages. s består normalt af et system, et fastspændingssystem, et hydraulisk transmissionssystem, et elektrisk styresystem, et smøresystem, et opvarmnings- og kølesystem og et sikkerhedsovervågningssystem, der er tilpasset plaststøbning.

(1) systemets systemrolle: system er en af de vigtigste komponenter i. Generelt er der tre hovedformer af stempletype, type og pre-plunger type. I øjeblikket mest anvendte er type. funktion er, at i en cyklus af en vis mængde kan inddampes og ized i en forudbestemt tid, og smeltet er injiceret i hulrum gennem en vis og hastighed. Efter er færdig, holdes smelten injiceret i hulrummet indstillet. Systemets sammensætning: Systemet består af en brugerdefineret plaststøbningsenhed og en kraftoverføringsanordning. Tilpasset plaststøbningsanordning af type består hovedsagelig af en fødeanordning, en tønde, a og en dyse. kraftoverføringsanordning omfatter en cylinder, en basisbeholdercylinder og en drivindretning (smeltemotor).

(2) Klemmesystemets klemmefunktion: Klemsystemets funktion er at sikre, at den lukkes, åbnes og udstødes. På samme tid, efter at være lukket, får der tilstrækkelig fastspændingskraft til at modstå hulrum dannet af smeltet ind i hulrummet, hvilket forhindrer spaltning, hvilket resulterer i en dårlig produkttilstand. Klemsystemets sammensætning: Klemmeanlægget består hovedsagelig af en klemmeindretning, en justeringsmekanisme, en udstødningsmekanisme, en forreste og bageste fast skabelon, en bevægende skabelon, brugerdefineret plaststøbning af en klemcylinder og en sikkerhedsbeskyttelsesmekanisme.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

brugerdefinerede plast molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets tilpassede plaststøbning julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: custom plast molding julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like