Injektionsstøbt plast til vaskemaskinens dæksel

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER ● Formningstilstand: Plaststøbning ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

sprøjtestøbt plastik

Produkt beskrivelse  

produktnavn

sprøjtestøbt plastik

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / sprøjtestøbt plast / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

For at sikre pålidelig støbeformning skal procesklemkraften under sprøjtestøbning være mindre end sprøjtestøbemaskinens nominelle spændingskraft. Det maksimale teoretiske indsprøjtningsvolumen af sprøjtestøbemaskinen svarer til sprøjtestøbemaskinens formfastspændingskraft, hvilket er injektionsformen af sprøjtestøbemaskinen med polystyren (PS) som referenceharpiks, før den forlader fabriksinjektionsstøbt plast.

For det fjerde er i henhold til karakteristika ved komplekse plastdele af biler, drivformen til sprøjtestøbemaskinen og konstruktionen af klemmekanismen hydrauliske hydrauliske eller fuld hydrauliske hydrauliske albuer, eller den centrale del er direkte fastspændt. Agenturets sprøjtestøbemaskine. Efter mange års hårdt arbejde har Tairui Machinery Co., Ltd. brudt igennem de traditionelle begrænsninger og udviklet en mekanisk struktur med toplade klemme direkte kompression og komposit klemme.

Der er mange typer sprøjtestøbning injektionsstøbt plastik:

PP (Polypropylen Polypropylen Injektionsstøbt Plast) er en universalharpiks tæt knyttet til vores daglige liv. Det er den vigtigste nedstrøms produkt af propylen. Det er 50% af verdens propylen, og 65% af Kinas propylen anvendes til fremstilling af polypropylen. Polypropylen er verdens hurtigst voksende almindelig termoplastisk harpiks, anden kun for polyethylen og polyvinylchlorid. PP er en krystallinsk plast, der generelt har en voksagtig blanke hvide partikel på en uregelmæssig afrundet overflade. Tætheden på 0,9-0,91 g / cm? er den letteste af plastik. Der er et relativt indlysende smeltepunkt. Ifølge forskellen i krystallinitet og molekylvægt er smeltepunktet ca. 170 ° C, og dekomponeringstemperaturen er over 290 ° C, så den har et bredt støbtemperaturområde og støbeformen er 1,0-2,5%. PP kan bruges op til 100 ° C, har gode elektriske egenskaber og højfrekvent isolering og påvirkes ikke af fugtighed. Det er dog skørt ved lav temperatur, ikke bærbar og let at alder. Velegnet til fremstilling af generelle mekaniske dele, korrosionsbestandige dele og isolerende dele. Derudover har hængselprodukter fremstillet af PP fremragende udmattelsesresistens sprøjtestøbt plast.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service af sprøjtestøbt plast  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer af sprøjtestøbt plastik  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Vis

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros den høj kvalitet sprøjtestøbt plast til vaskemaskine cover lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbt plast til vaskemaskine dækning, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like