Injektionsstøbningskasse

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: Bildele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbning boks

Produkt beskrivelse

Forme temperaturen er for høj. Den store sprøjtestøbningskasseformstemperatur holder ikke blot plasten i god fluiditet, men reducerer også trykfaldet og reducerer også støbeformens styrke, hvilket også fører til dannelsen af kappen.
Det andet tilfælde er det hyppigst forekommende problem ved sprøjtestøbning. Det er normalt umuligt at løse med alle procesmetoder, og det er den mest besværlige for sprøjtestøbte teknikere. For denne situation er det vigtigste middel at løse gennem reparationen.

Når smeltet, udvides volumenet; Når kølet afkøles, falder volumenet. Den volumetriske krympning af plastsmelten resulterer imidlertid ikke nødvendigvis i krympningsdæmpninger i den sprøjtestøbte artikel. Ensartet volumen krympning får artiklens størrelse til at ændre sig. Kun en ikke-ensartet volumenkrympning vil resultere i en formindskelse af artiklen.
Gennem flowanalysen af plastprodukter af forskellig form har plastsmelten normalt følgende regler under køleprocessen:
1) Krympefrekvensen af forskellige dele er forskellig. Det frosne lag af produktet har ofte en relativt lille krympehastighed, medens den centrale del ofte har en relativt stor krympehastighed.
2) Temperaturændringer i forskellige sprøjtestøbningsdeler er forskellige. Det frosne lag afkøles først (overfladelaget), og temperaturen sænkes hurtigst; Den centrale del eller den tykke limposition afkøles til sidst, og temperaturen sænkes den langsommere.
3) Evnen hos forskellige sprøjtestøbningsdeler til at modstå kontraktionsdeformation er forskellig. Hjørnepositionen, produktets seneposition er stærk mod krympningsdeformation, og overfladen af produktet er ofte resistent over for krympningsdeformation.

Krympningen og nedtrykket forårsaget af afkøling og hærdning af plasten sker hovedsageligt i tykke væggepositioner, ribbenene, foringsrøret, nulpunktindsatsen og lignende.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

sprøjtestøbning certificering

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål om sprøjtestøbningsboks

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den høj kvalitet sprøjtestøbning kasse lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning kasse, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide