Plastic Injection Molding Services JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: plastindsprøjtningstjenester
Produktmateriale: PA6 / PA66 GF30 / ABS / PP

Produktdetaljer

plastindsprøjtningstjenester

Produkt beskrivelse

3 brug af bruger forskellige tilstande til at danne krævede produkter ved hjælp af og. Selvom brugt er anderledes, er indhold og grundlæggende, der skal udfyldes, ens. Følgende beskriver ingående af vandret. og låsning er en cyklisk arbejde. Generelt er klemning brugt som udgangspunkt for arbejdet. Under fastspændingen skal bevægelseshastigheden af bevægende skabelon opfylde kravene, og lav skal anvendes. På den ene side, sørg for, at det er smidigt fastspændt, reducere effekten og forlænge levetiden for; på eller i hånden, når bevægelsen er i kontakt med fast, bliver den omdannet til et fastspændingsstadium, og denne fase har til formål at sikre, at den har tilstrækkelig klemkraft. For at undgå at blinke under og holde. sæde fremad Når klemmemekanismen er lukket og låst, bevæger sædet cylinderen til arbejde, så enheden bevæger sig fremad for at sikre, at dysen passer sprue og forbereder sig til fase. Efter at ovennævnte arbejde er afsluttet, skubber cylinderen af enheden frem for plastindsprøjtningstjenester, således at smelte på cylinderens front sprøjtes ind i hulrummet med en vis hastighed. hvormed hovedet handler om smelte på dette tidspunkt kaldes. Efter smeltet indsprøjtning i hulrummet på grund af koldt og varmeledning af plastindsprøjtestøbningstjenester, er mængden af hulrummet kontraheret. For at sikre kompaktitet, dimensionens nøjagtighed, styrke og stivhed af produkter, skal systemet anvende et bestemt til at fodre indtil afstøbningssystemet (nøglen er ved porten) er frosset, hvorefter det virker smeltende. on kaldes retention plastic injection molding services. (1) Produktkøling og præ-ization (smeltning) Som furr afkøles fryser smelte i støbeanlæg gradvist, især når porten er frosset, har retention tabt effekten af fodring. kan fjernes for at sikre, at produktet er tilstrækkeligt afkølet og formet i plastindsprøjtningstjenester. På samme tid køres enheden til at rotere, og i beholderen føres fremad af. Under ekstern opvarmning af tøndevarmesystem og skæring og blanding af, smeltes og smelvis gradvist og transporteres af til. Ved slutningen af tønde genereres en vis mængde. Dette er etableret i henhold til arten af produkter og produkter, justering af returventil på hydrauliksystem og bevægelsesbestandighed mod tilbageslag af, kollektivt omtalt som tilbagekobling (smeltning af plastindsprøjtningstjenester). Dens formål er at sikre kvaliteten af ization.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plastindsprøjtningstjenester Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets plastindsprøjtestøbningstjenester julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plastik sprøjtestøbning tjenester julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like