Plastic injektion dele JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: plast injektion dele
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

Plastic injektion dele

Produktbeskrivelse

skruen har funktioner til at formidle, blanding, udmattende, affugtning, smeltning og måle rå s. halvfjerds procent af varme, der kræves til smeltning af rå er fra friktion forbrændingsvarmen når skruen roterer, og 30% det er varmen fra varme plader. Lav viskositet, lille skrue og smelte hastighed bør fremskyndes. Høj viskositet, store skrue smelte hastighed bør bremses. Komposit s skal bremse plast injektion dele.
hastighed:
hastigheden af hastighed bestemmer hovedsagelig tilstand af rå flyder i runner af og i hulrum. Hvis hastigheden er for hurtig, bliver håret fuld, brændt og klistret. Hvis det er for langsom, vil det medføre kort-krympning og svind.  kombination linje er indlysende og skal tilpasses aktuelle behov.har en fælles indflydelse på hastigheden. Det er fast besluttet hvordan rå s i kan være jævnt fordelt.  korrekt beløb er fyldt i alle hjørner. Hvis er for lav, kort-svind opstår. Hvis er for høj, grater vil blive genereret. Indre stress resterende deformation, brud, let skader og så videre.
Rå temperatur:
mængden af varme og ønskede at korrekt smelte under ing temperatur varierer afhængigt af smeltende temperatur og specifikke varme af hver plastic injektion dele. Når temperaturen er for lav, rå s er ikke ensartet smeltet, kortsigtede udsendes, farven er ujævn og indre stress af færdige er høj. Hvis varmeanlægget er for høj eller for lang, flydende er for godt, så der færdig vil have en behåret hoved, og færdig vil skrumpe ind på grund af forskellen i køling temperatur. I svære tilfælde, rå vil nedbrydes og forringede eller endda brændt.  temperatur: rå vil sætte en stor mængde af tropiske i plast injektion dele, mens færdig vil tage en del af tropiske del, og en del af varmen vil spredes til luften. refore, for at holde plastic injektion dele ved en konstant temperatur, frosset vand og koldt vand nogle gange er passeret. , varmt vand, varm olie eller El-varme stænger til at opretholde en konstant temperatur og uden varme balance i.   temperaturen er for lav, færdige er tilbøjelig til at korte skud, overfladen er ru, indre stress er høj og plast injektion dele anvendes.   temperatur er for høj, og færdig er udsat for svind og sag, og cyklus er forlænget. refore, køling tid og temperatur kan indstilles efter erfaring. nødvendighed af temperaturkontrol: 1. evnen og danner effektivitet, temperatur er høj.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

Plastic injektion dele certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet plast injektion dele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Plastic injektion dele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like