Plaststøbeselskaber JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Bildele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

plast støbe virksomheder

Produkt beskrivelse

Oversigt over erfaring
1. Når produktet lige er tændt på plaststøbeselskaber, løber produktet på forsiden, og årsagen til manglen på lim efter produktionen er afsluttet og løsningen.
Ved starten af opstart har smeltelimmen i maskinens materiale en lang varmetid, smelteklæbens lave viskositet, god fluiditet, og produktet er let at køre. Efter en produktionsperiode fjernes smelten kontinuerligt væk af smelteklæbemidlet, hvilket resulterer i utilstrækkelig smelteviskositet og viskositet. Stor, dårlig fluiditet, hvilket gør produktet manglende lim. Efter en periode med produktion øges temperaturen af røret gradvist for at løse.
2. I produktionen mangler produktet lim, nogle gange er hastigheden ugyldig, hvorfor? Opløsning?
Det skyldes, at smeltelimmen i produktionen hele tiden fjerner varmen, hvilket resulterer i utilstrækkelig smeltelim, høj viskositet af limen og dårlig fluiditet, hvilket gør produktet manglende lim. Forbedre rørets temperatur for at løse plaststøbningsvirksomheder.
3. Årsag og opløsning af produktets ellipse. Produkt ellipse skyldes ujævnt gummi, hvilket resulterer i ujævnt omkring produktet, hvilket gør produktet elliptisk ved at bruge tre punkter i limen, således at produktet kommer ind i limen jævnt plaststøbningsvirksomheder.
4. Nøjagtige produktkrav til forme. Formematerialet er påkrævet for at have god stivhed, lille deformation af projektilet og lille varmeudvidelseskoefficient.
5. Formål med produktets syrebestandighedstest Produktets syrebestandighedstest er at detektere produktets indre stress og placeringen af det indre stresspunkt for at eliminere produktets indre belastning i plaststøbningsvirksomheder.
6. Årsagen og opløsningen af metalindsatserne i produktet er let at knække. Ved indsættelse af indsatsen i produktet, når smelteklæbemidlet møder koldindsatsen i ølplastik, vil der blive dannet intern spænding, hvilket vil reducere produktets styrke og let knække.

  Indsatsen forvarmes under produktionen. 7. Rationalitet og udvælgelsesmetode for støbeformens udstødningspunkt. Skimmel udstødningspunktet er urimeligt, ikke kun får udstødningseffekten, men vil forårsage produkt deformation eller dimensionelle forandringer, så støber udstødningspunktet skal være rimeligt. Vælg formstød udstødningspunktet, og åbn udstødningen, hvor produktet endelig er fyldt med lim og hvor produktet er fanget plaststøbningsvirksomheder.
8. Årsag og opløsning af produktet skør. Produktet er let at være sprødt. Produktet bruger dysematerialet og sekundærmaterialet for meget for at få produktet til at være sprødt, eller materialet forbliver i materialetørret for længe, hvilket får gummiet til at blive gammelt og gør produktet let at være sprødt. Forøg mængden af nye materialer, reducer antallet af gange dysematerialet genbruges, generelt ikke mere end tre gange, for at undgå, at gummimaterialet opholder sig i materialetørret i lang tid.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plast molding virksomheder Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets plaststøbevirksomheder julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast molding virksomheder julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like