Plastic del Design For sprøjtestøbning JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: bil dele plastic del design for sprøjtestøbning
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

Plastic del design for sprøjtestøbning

Produktbeskrivelse

2, the-p-ressure = positivt holding the-p-ressure = positivt
Når smelte fylder hulrum,-the-p-ressure = positivt akter til kompakt smelte i formen. På dette tidspunkt, vi også kalder den - the-p-ressure = positivt som den bedrift the-p-ressure = positivt. I faktiske produktion, den bedrift the-p-ressure = positivt skal være lig med eller mindre end den-. Den the-p-ressure = positivt anvendes. Når den the-p-ressure = positivt på tidspunktet for the-p-ressure = positivt at holde er lig med den the-p-ressure = positivt på tidspunktet for-, svind sats for del er ofte sænket, og kan sikres stabilitet af del og de mekaniske egenskaber af del. Men det er ofte ledsaget af en forøgelse af resterende stress under de-, hvilket gør det vanskeligt at demold delene, forårsage deformation af dele, ridser på overfladen, osv., og det er nemt at forårsage flashing af delene og påvirke den tilsyneladende kvalitet. Derfor, når du vælger en bedrift the-p-ressure = positivt i plastic del design for sprøjtestøbning, du skal overveje det på mange måder og vælge omhyggeligt.
Generelt er er effekten af holder den-p-ressure = positivt på kvaliteten af produktet svarer til effekten af - the-p-ressure = positivt. Den bedrift the-p-ressure = positivt af de fleste s er mellem én - the-p-ressure = positivt, og den specifikke bedrift the-p-ressure = positivt bestemmes af overvejer materiales karakteristika og struktur af emnet, og at overvinde flow modstand af smeltevandet fra den tønde til hulrummet. Smelte er fodret ind i hulrummet og komprimeret.

3. opfatte the-p-ressure = positivtopfatte den-p-ressure = positivt refererer til den the-p-ressure = positivt af plastic del design for sprøjtestøbning, som den øverste smelte af skruen er underkastet når skruen er trukket tilbage. Dens indflydelse på--afspejles hovedsagelig opfatte effekt og opfatte evne - maskinen. Generelt øge de opfatte the-p-ressure = positivt, skrue retirerende hastighed er reduceret, og den the-p-ressure = positivt opleves af smelte i tønden er steget. Derfor, handlingen klipning er styrket under ization, og opfatte effekt er forbedret. Dog skal det bemærkes, at samtidig øge den back the-p-ressure = positivt, den overdrevne opfatte the-p-ressure = positivt reducerer mængden af ization på grund af tilbageløb og udsivning af smelte på kanten af groove, som kan forårsage utilstrækkelig måling. Klipning varmen er for høj og shear stress er for stor, hvilket kan forårsage materiale nedbrydes, generere bobler eller forbrændinger og påvirke kvaliteten af delene.

4, skimmel temperatur
Skimmel temperatur refererer til temperaturen i hulrummet overflade under - processen, og plast del design for sprøjtestøbning skimmel temperatur påvirker plastdel design for sprøjtestøbning skimmel påfyldning flow opførsel af Smelt, køling sats af produktet, og produktet egenskaber efter-. Indstilling af mug temperaturen afhænger hovedsageligt af smelte viskositet. For lav smelte viskositet, lav skimmel temperatur - kan bruges til at forkorte den tid, køling og øge produktionseffektiviteten. Høje smelte viskositet bør - støbt ved høj skimmel temperatur. Generelt kan øge skimmel temperaturen gøre den afkøling hastighed af emnet ensartet, og forhindre - defekter som buler og sprækker. Skimmel temperaturkontrol af den krystallinske bestemmer direkte den afkøling sats, hvilket yderligere bestemmer antallet af krystallisering. Når mug temperaturen er høj, den afkøling hastighed er lille og krystallisering sats bliver for stor, der er gunstige for afslapning proces af molekylet, og den molekylære orientering er lille. Skimmel temperatur er for høj, som vil forlænge-cyklus og gøre produktet skørt. Mug-temperaturen er lav, den afkøling hastighed er stor, og strømmen af smelte er synkroniseret med krystalliseringen. Da opholdstid af smelte i krystallisering temperatur + interval er forkortet, er det ikke befordrende for væksten af krystal, hvilket resulterer i en lav grad af molekylære krystallisering af produktet, som påvirker dens ydeevne. Derudover hvis mug temperaturen er for lav, melt flow modstand er store, flowet bliver langsom, og selv solidificering i formen påfyldning hindrer den efterfølgende fodring, således at de korte skud af emnet og den tvungne orientering store, som ofte forårsager dele skal være mindre end materiale, depression, mangler såsom svejsningen sømme.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

Plastic del design for sprøjtestøbning certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png


Velkommen til engros-høj kvalitet plast del design for sprøjtestøbning julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Plastic del design for sprøjtestøbning julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like