Toiletstøbning

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER
Anvendelse: toiletstøbning
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

toilet støbning

Produkt beskrivelse

I tilfælde af utilfredshed er det først og fremmest nødvendigt at kontrollere, om der er lækage af lim mellem tønde og dyse af maskinen; For det andet skal du kontrollere, om gummi meson i forenden af skruen har lækket lim. Først efter udelukkelsen af disse to situationer kan andre aspekter bedømmes. Følgende bestemmelsesmetoder er baseret på det tilfælde, hvor de to tilfælde er udelukket og ikke gentages.
I det andet tilfælde kan skruen nå det indstillede smelteslag, men det indstillede indsprøjtningsslag kan ikke nås (den resterende limmængde er tilgængelig). I dette tilfælde er der en lim i tønderen, men det går ikke ind i hulrummet.
Mulige årsager:
1. Fluiditeten af smelteklæbemidlet er ikke nok. Smeltelighedens smelteevne er utilstrækkelig, strømningsmodstanden er stor, og kolloidet er vanskeligt at fylde i formen. Dette kan ske på grund af følgende grunde:
a) råmaterialet selv har dårlig fluiditet
b) Behandlingstemperaturen på tønderen er indstillet for lav, eller temperaturen når ikke den indstillede værdi, som f.eks. temperaturvisningen er ikke sand.
c) Forme temperaturen er lav. Skønt det kolloide fluiditet i tønderen er godt, er det efter køling i formstrømningsbanen køligt for hurtigt, og fluiditeten i hulrummet i støbeformens strømningsvej er dårlig, hvilket resulterer i utilfredshed med påfyldning.

2. Forkert indstilling af toiletstøbeprocesparametre. Toiletstøbningstrykket er lavt, kolloidet kan ikke overvinde fyldningsmodstanden; hastigheden er lav, limens smeltetid er lang, når du fylder, fluiditeten er reduceret, hvilket resulterer i en stor fyldebestandighed; Holdetiden er kort, påfyldningen er stoppet, inden produktet er fyldt osv. Forårsager, at produktet er mindre end lim.

3. Fyldningskanal er blokeret. Det er nødvendigt at kontrollere, om dysen, hovedkanalen, shuntkanalen, porten osv. er blokeret, og hvis den er blokeret, skal den ryddes op.

4. Toiletstøbeformstøbesystemet er defekt.
Manglerne i støbeformsystemet er opdelt i følgende aspekter:
a) strømningsbanen er for lille, for tynd eller for lang, hvilket øger væskebestandigheden
b) Løberne og portene er ru og mangelfuld eller har skarpe vinkler, og overfladens ruhed er dårlig, hvilket påvirker strømmen;

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

brugerdefinerede molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros i høj kvalitet toilet støbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: toilet molding, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like