Pa6 Højtydende Gr&fr


Høj trækstyrke; Fremragende sejhed og slagfasthed; God selvsmøreevne og slidstyrke; Gode lavtemperaturegenskaber; Selvslukning.

ProduktdetaljerPA6 høj ydeevne


Low smeltepunkt&bredt procestemperaturområde.

Superior modstandat påvirke og opløsning

 Strukturel formel: bedre

Hygroscopicity.højere hygrpscopicitiy. Fordi mange af de kvalitetsegenskaber af plastdele er påvirket af hygroscopicity, brugen af Nylon 6 til at designe produkter til at tage fuldt hensyn til dette.

Modifikatorer:Forskellige Modifikater er ofte tilføjet for at forbedre de mekaniske egenskaber af Nylon 6. Glasfiber er den mest almindelige tilsætningsstof og er undertiden tilføjet for at forbedre slagfasthed, såsom syntetisk gummi og SBR.

 

Svind:Uden tilsætningsstoffer er svindaf nylon 6 plast råmateriale mellem 1% og 1,5%.

Tilføjelseaf glasfiber additiv : Svind blev reduceret til 0,3% (men lidt højere i retning vinkelret på strømmen) ved tilsætning af glasfiber tilsætningsstoffer.

 

Krympningen af den støbte samling er hovedsageligt påvirket af krystallinitet og hygroscopicity af materialet.

Den faktiske krympning er også en funktion af plast del design, vægtykkelse og andre procesparametre.

 

Opbevaring:

Nylon 6 injektion tørring behandling, fordi Nylon 6 er let at absorbere fugt. Så før behandling af tørring særlig opmærksomhed. Hvis materialet leveres i vandtæt emballage, skal beholderen forblive forseglet.

 

HvisFugtigheder større end 0,2%, anbefales det at tørre i 16 timer i varm luft over 80°C. Hvis materialet har været udsat for luft i mere end 8 timer, skal der tørres med vakuum ved 105°C i mere end 8 timer anbefales. Smeltetemperatur: 240 ~ 250°C for Nylon 6 sprøjtestøbning, og 250 ~ 280°C for Nylon 6 sprøjtestøbning.

  

Programområde:

Glasfiber forstærket kvalitet: velegnet til motorskal, afbryder, elværktøjsskal, fuinituredele og automtive dele osv.

Flammehæmmende middel og glasfiber forstærket kvalitet: velegnet til terminal, transformerspole, stikkomponenter, kontakt- og sokkelkomponent, sikringsbokse, lysinjgdele og andre flammehæmmende kravsdele.

Generel lønklasse:Automotive, elektroniske applikanser, sportsudstyr, elværktøj, højhastighedstog tilbehør.

Hårdere resistent kvalitet:Velegnet til biler, elektroniske apparater, sportsudstyr, elværktøj, højhastighedsskinnetilbehør, gear osv.

 


Maggie. T.T. Huang

Tlf.: 0086 18350527739

Email:maggie@juliertech.com

Julier(Xiamen)Technology Co., Ltd


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 højtydende gr&fr lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 højtydende gr&fr, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide