Plastmøller JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: plastmoulders
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

plastmoulders

Produkt beskrivelse

20. Hvad er virkningen af hydraulisk olieviskositet på maskinens plastikmøller? Når systemets arbejdstemperatur er høj, bør olien med højere viskositet anvendes. Ellers bør olien med lavere viskositet anvendes i plastmoulders. Når systemets arbejde er høj, skal viskositeten være højere, fordi tætningen er vanskelig og lækker ved højden. Det er det største problem. Tværtimod er systemets funktion lav. Det er bedre at bruge olie med mindre viskositet. Når arbejdshastigheden af hydrauliksystemets arbejdsdele er høj, er olienes strømningshastighed også høj. På dette tidspunkt vil tabet også øges, og lækagen er relativt. Hvis den er reduceret, er det bedre at bruge en lavere viskositetsolie. Omvendt, når bevægelseshastigheden af arbejdsdelen er lav, er det at foretrække at anvende en plastikmodul med højere viskositet.
21. Løs indstillinger plastiske moulders. Løs korrekt position = over forklædningsbevægelsespositionen + skrue over afstanden
22. Betydning af løsningspositionsindstilling Hvis løsningspositionen er sat for stor, vil det medføre, at ilt returneres, hvilket vil forårsage oxidation og boblegenerering. Positionsindstillingen er for lille, så indersiden af tønderen er stor, forskydningskraften er for høj, gummiblandingen nedbrydes, og dysen flyder. Positionsfejlen må ikke overstige 0,4 mm.
23. Indstilling af smeltepositionen Placering af det smeltede materiale plastfolie = produktets vægt / (maksimal slag / maksimal smelte mængde)
24. Den største fordel ved gasassisteret (GAM) er evnen til at evakuere kernen i et tykt materiale for at skabe et hul rør, der sparer materiale og reducerer cykeltiden. Anvendelsen af gas ind giver mulighed for at blive jævnt fordelt. Når plastikken køler og størkner, kan gassen kompensere for plastens volumetriske krympning ved udvidelse. Reducer den støbte artikels indre spænding og derved forbedre formstabiliteten og eliminere deformation og warpage.
25. Stempelstangens ydre diameter er lille i midten, og de to hoveder har store problemer. På grund af den ujævne krympning af mellemhullet overophedningsprodukt er stempelstangens yderdiameter lille i midten, og de to ender er store. Mellemhulletålen kan være lavet af hurtigt opløsende fosforbrons materiale. Udstødning midt i produktet. 26. Sprængning efter sfæriske skærmtryksplastformere. På grund af stress på overfladen af produktet, revner efter silketryk. Forøg forme temperatur og reducere stress; brug annealing metode til at fjerne stress plast moulders.

27. Spektakelramme, dysen er let at bryde. Limens og de er store, og den indre spænding forbliver ved kanten af dysen, hvilket gør produktet let at bryde. Minimere af og til, og korrekt hæve temperaturen af støbeformen til at løse.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

plastic moulders Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets plastic moulders julier® lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plastmoulders julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like