Tpu Sprøjtestøbning for Tpu Telefon sag

●Oprindelsessted:Fujian, Kina (fastlandet)
●Brand Navn:JULIER ●Shaping Mode: Plast støbning ●Produktmateriale: Alle former for plast råvarer

Produktdetaljer

tpu sprøjtestøbning

Produktbeskrivelse 

Produktnavn

tpu sprøjtestøbning

Materiale

PA66/PA6/PBT/PC/tpu sprøjtestøbning/PP/PPS/POM med GF/FR/Hærdningsmiddel

Farve

Tilpasse

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Formmateriale

P20/718/738/NAK80/S136

Skimmelsvamp

LKM Skimmel base

Under normale omstændigheder, nylon har højere hårdhed og slidstyrke, og er bedre i bæreevne; polyurethan er blødere og har relativt svagere styrke, men lyd-tpu sprøjtestøbningorbing effekt vil være bedre. Selvfølgelig er nylon også blød, og polyurethan har en høj hårdhed. Nogle gange hårdheden af begge kan være ens (blød nylon og hård polyurethan). Kort sagt, det afhænger af den specifikke situation, og den rigtige er god. Jeg foretrækker en nylon hjul, han er mere holdbar. Forskellen mellem nylon hjul og polyurethan hjul er, at materialerne er forskellige tpu sprøjtestøbning.

Nylon engelsk navn Polyamid, som er en generel betegnelse for polymerer, der indeholder amidgrupper i den gentagne enhed af den makromolekylære rygrad. Polyamid kan fremstilles ved ringåbning polymerisering af en laktam, eller kan opnås ved polykondensation af en diamin og en dibasinsyre.

Polyurethan dannes ved at polymerisere et isocyanat (monomer) med en hydroxyforbindelse. På grund af sin stærke polar urethan gruppe, det er uopløseligt i ikke-polære grupper og har god olie modstand, sejhed, slidstyrke, aldrende modstand og vedhæftning. Forskellige materialer kan bruges til at gøre materialer egnet til et bredt temperaturområde (-50 til 150 ° C), herunder elastomerer, termoplastiske harpikser og termohærdende harpikser. Det er ikke modstandsdygtigt over for hydrolyse ved høje temperaturer og er ikke resistente over for alkaliske medier tpu sprøjtestøbning.

Vores virksomhed 

polymer molding plastic high pressure injection moldings company

polymer molding plastic high pressure injection moldings company

Vores service af tpu sprøjtestøbning 

polymer molding plastic high pressure injection moldings company

Vores certificeringer af tpu sprøjtestøbning 

polymer molding plastic high pressure injection moldings company

Kunder vis

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

FAQ af tpu sprøjtestøbning 

图片.png

 Hvorfor vælge Julier

     polymer molding plastic high pressure injection moldings company

Velkommen til engros den høje kvalitet tpu sprøjtestøbning for tpu telefon sag lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu sprøjtestøbning for TPU telefon sag, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like