Fremstødt bilstøbning Indstøbning Plaststøbning Fremstilling

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER Anvendelse: Bilstøtterstøbning Produktmateriale: PP EPDM, PC / PBT

Produktdetaljer

bil støtfanger støbning

Produkt beskrivelse

Der er mange faktorer, der påvirker smeltepåfyldningstrykket, som er opsummeret i tre kategorier: (1) Materialefaktorer såsom plastens type og viskositet, og (2) strukturfaktorer såsom typen, antallet og placeringen af støbeanlægget formens hulrums form og produktet. Tykkelse mv .; (3) Proceselementer i bilstøtfangerstøbning.
2. Injektion bil kofanger støber tid

3. Injektion bil kofanger støber temperatur
Temperatur er en vigtig faktor, der påvirker indsprøjtningstrykket. Bilstøtterens støbejern har 5 til 6 varmesektioner, der hver har sin egen egnede behandlingstemperatur (for detaljerede behandlingstemperaturer henvises til data fra materialeleverandøren). Temperaturen skal styres inden for et bestemt område. Temperaturen er for lav, smelteblødgøringen er dårlig, hvilket påvirker kvaliteten af de støbte dele, hvilket øger procesens vanskelighed; temperaturen er for høj, og råmaterialerne kan let nedbrydes. I selve processen er temperaturen ofte højere end tøndertemperaturen, og den højere værdi er relateret til injektionshastigheden og materialets ydeevne, op til 30 ° C.

Under begrænsningerne af et så stort antal sammensatte faktorer er udseendet af defekter i sprøjtestøbte produkter uundgåeligt i bilstøberstøbning. Derfor forudsiges den iboende mekanisme for defektgenerering og positionen og typen af defekter, der kan forudsiges af produktet, og bruges til at styre støberedesign og forbedring samt opsummering af defekter. Produktionsloven og formuleringen af mere rimelige procesbetingelser er særligt vigtige. Vi vil forklare mekanismen og løsningerne for sprøjtestøbningsfejl fra tre hovedfaktorer, der påvirker egenskaberne.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

brugerdefinerede molding certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png


Velkommen til engros den høj kvalitet front bil kofanger molding injektion plast støber fremstilling fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: front bil kofanger molding injektion plast støber fremstilling, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like