Injection Molding Companies

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 stk. Fri
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

sprøjtestøbningsvirksomheder

Produkt beskrivelse

historie
I 1868 udviklede Hayat et plastmateriale, som han hed Celluloid. Celluloid blev opfundet af Alexander Parks i 1851. Haiyate forbedrede det, så det kunne forarbejdes til en færdig form. I 1872 registrerede Haiyate sit patent for den første stempelinjektionsmaskin med sin bror Acea. Denne maskine er relativt enklere end de maskiner, der blev brugt i det 20. århundrede. Det kører i grunden som en stor injektionsnål. Denne store nål (diffusion patron) sprøjter plast ind i støbeformen gennem en opvarmet cylinder, det er et af de første sprøjtestøbeselskaber.
I 1940'erne gjorde Anden Verdenskrig en stor efterspørgsel efter billige, masseproducerede produkter. , lave omkostninger, masseproducerede produkter.
I 1946 gjorde den første indsprøjtningsmaskine bygget af den amerikanske opfinder James Watson Hendry det mere præcist for at kontrollere hastigheden og kvaliteten af de producerede varer. Maskinen tillader også, at den farvede eller genbrugte plast blandes grundigt i den oprindelige biomasse, inden materialet blandes og injiceres. I 1951 udviklede USA den første skruetype maskine, som ikke var patenteret, og enheden er stadig i brug.
I 1970'erne udviklede Hendry den første gasassisterede sprøjtestøbeproces og tillod produktion af komplekse, hule produkter, der afkøledes hurtigt. Dette øger design fleksibiliteten såvel som strøm- og levetidskomponenter samtidig med, at produktionstiden, omkostningerne, vægten og affaldet reduceres.
Injektionsproces
temperatur kontrol
1. Barrel temperatur: Den temperatur, der skal styres under sprøjtestøbning virksomheder processen omfatter tønde temperatur, dysetemperatur og form temperatur. De to første temperaturer påvirker primært plasticiseringen og strømmen af plastik, medens sidstnævnte temperatur primært påvirker plastens strømning og afkøling. Hver plast har en anden strømningstemperatur. Den samme plast har forskellige strømnings- og nedbrydningstemperaturer på grund af forskellige kilder eller karakterer. Dette skyldes forskellen i gennemsnitlig molekylvægt og molekylvægtfordeling. Plast injiceres i forskellige typer i sprøjtestøbningsvirksomheder. Blødgøringsprocessen i maskinen er også forskellig, så temperaturen på den valgte cylinder er også forskellig.

2. Dysetemperatur: Dysetemperaturen er normalt lidt lavere end tønderets maksimale temperatur. Dette er for at forhindre smeltefluidets "flydende fænomen" i den lige gennemgående dyse. Dysetemperaturen bør ikke være for lav, da det ellers vil forårsage tidlig kondensering af smelten for at blokere dysen eller påvirke produktets ydeevne på grund af injektion af det tidlige aggregat i hulrummet.

produktnavn

sprøjtestøbningsvirksomheder

Materiale

PA PP ABS virgin og genanvendt

Farve

Tilpas

Standard

ISO9001: 2008

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

sprøjtestøbning virksomheder Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de høj kvalitet sprøjtestøbning virksomheder fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning virksomheder, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like