Injektionsstøbningstjenester JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: sprøjtestøbningstjenester
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbningstjenester

Produkt beskrivelse

72. Årsager og forholdsregler, der ofte ikke åbnes. sprøjtestøbningstjenester kan ofte ikke åbnes, kontrollere, hvor oliekredsløbet har et kort ※ tilstoppende fænomen, kontrollér, hvor spændemekanismen er slidt og ubalanceret. er låst for ※, for lang tid vil forårsage at åbne.
73. Analyse af årsager til ustabilitet af geleringsendepunktet. Hovedsagelig på grund af slid på gummihoved stop ring, ende af lim er ustabil.
74. Beregning af tryk i hulrummet. Projektionsareal på × pr. Arealareal = tryk i hulrumsprøjtestøbningstjenester

75. beregning og skrueselektion. F = [p / 4 × (D12-D22) × P × 2] × [p / 4 × d2] (kgf) D1 cylinder indvendig diameter (CM) D2 stempelstang ydre diameter (CM) P system
76. Hvad er de største egenskaber ved rmos og rmosets? Når rmo når blødgørelsestemperaturen, bliver den smeltet, størknet efter afkøling og kan gentages gentagne gange. rmosetting ejendom er dannet af varme og størkne, og er uændret efter afkøling, irreversibel.
77. Hvorfor blandes tilsætningsstoffer i s? Additiver i s skyldes præstationskrav, additiver kan forbedre mange egenskaber og funktioner i s.
78. Sådan indstilles fastspændingskraften. Klemkraften er indstillet i henhold til det projicerede område multipliceret med injektionsstøbningstaktens koefficient.
79. Sådan indstilles holdkontaktpunktet korrekt. Det sikres, at skiftepunkt er overførsel, når den er fuld til 98%.
80. Hvad sker der i skruen, hvis skruen roterer med høj hastighed eller ved lavere hastighed. højhastighed drejning af skruen kan forbedre izing grad af smelte gummi. På grund af højhastighedsrotation af smelteklæbemiddel reduceres smeltegummiens viskositet, hvilket er gavnligt for ing. Imidlertid er friktionsvarmen øget, smeltegummi kan let nedbrydes, og temperaturen er ude af kontrol. Graden af ionisering af smeltegummi reduceres, men friktionsvarmen reduceres, hvilket er gavnligt for udførelsen af.
81. Hvad er forskellen på korrekt og ukorrekt tilbagevenden på sprøjtestøbningstjenester?
skruen roterer, og modstanden er tilbage. Formålet med denne modstand er at gøre rå transporteret med skrue. kompression kan nøjere udelukke luft i rå, tæthed af rå vil være højere, og færdig vil være mere stabil. På grund af gentagen omrøring i rør vil fusionsvarmen øge dårlige farveblandinger af færdige, og det er nødvendigt hurtigt at skifte farve eller færdig til at have et gaskorn, og tilbagevirkningen er god. Refore, ryggen er for lav, færdig er let at producere interne bobler eller sølv striber på overfladen, ryggen er for høj, rå s bliver let overophedet, tragt er agglomereret ved sprøjtestøbningstjenester, skruen trækkes ikke tilbage, cyklen forlænges og dysen er overfyldt. Tilbagebetjeningen styres af eir en gasventil eller en reguleringsventil.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbningstjenester Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets sprøjtestøbningstjenester julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning tjenester julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like