Injektionsstøbning af plastik til auto dele JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: sprøjtestøbning af plast
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbning af plast

Produkt beskrivelse

Det er en relativt vigtig in. Siden roterer kontinuerligt, smelter kontinuerligt transporteres til enden af tønde. Når smelten ved slutningen af har opfyldt næste mængde, skal produktet afkøles og udføres samtidig. Tidssprøjtestøbning af plast, for ikke at påvirke cyklus. enhed tilbagetrækning Wher enhed fremskridt eller retreats afhænger af at blive ed. Nogle gange i præ- (smelte), returneres nogle før smeltning, og nogle af dyseenheden er for lav til at påvirke næste og produktkvalitet. Nogle gange er det nemt at rydde, og ofte returneres enheden. * Åbning og ejektorprodukter Efter at produkterne er afkølet og formet, åbnes spændingsmekanismen. Under kombineret virkning af udstødningssystem af og udstødningsmekanisme af, bliver produktet automatisk droppet for at forberede sig til næste. Cykling: mode-låsning (skridtforløb) - skudlim - holder - smeltelim (samtidig køling) - (stadium tilbagetrækning) - åbning - udstødning - top tilbagetrækning - lås 4, perifert hjælp Periferihjælp refererer til det generelle navn på den anvendte mekaniske enhed til automatisk tilslutning, automatisk arbejdsstyring og kvalitetskrav til relaterede operationer til sprøjtestøbning af plast. Perifere s almindeligt anvendte kan opdeles i følgende kategorier i henhold til ir funktioner: (1) indførsel og levering af sprøjtestøbning af plast; (2) fjernelse og efterbehandling af ed artikler (3) justering af s; varmluft tørretumbler er en, der er tørret for at fjerne fugt fra rå, før den leveres til. arbejderprincip for varmluft tørretumbler er at transportere tør varm luft gennem ventilator til rå til at fjerne vand i rå. Crusher pulveriserer pulveriserer dyse eller defekt produkt, der opstår under og pulveriserer det i en omformbar pellet. Farveblandingsfarveblanding blander ensartet forskellige rå s eller forskellige former for toner, masterbatch og additiver i rå s for at forbedre produkternes kvalitet, reducere omkostningerne og reducere arbejdskraften. Automatisk påfyldningssugning samarbejder med forskellige lagringsenheder for at indsætte rå s i cylinder for at sikre rensning af rå sprøjtestøbning af plast, reducere arbejdskraft og sikre sikkerheden ved lastning i højden. Chiller chiller bruges til at reducere vand og kontrol (3-50 ℃) for at sikre produktets behov. rmostat rmostat bruges til at stabilisere vand eller kontrol med (30-300 ℃) injektionsstøbning af plast og sikre produkt.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbning af plast Certifikater

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros den højkvalitets sprøjtestøbning af plast til auto dele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning af plast til auto dele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like