Injektionsstøbningsdele JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: sprøjtestøbningsdele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbningsdele

Produkt beskrivelse

2.1.1 Jeg var i går i går, at sprøjtestøbningsdele var ikke dårligt, men i dag er det dårligt. Denne tilstand er forårsaget af ustabilitet. Derfor skal det formede produkt justeres først, når hver batch ændres. betingelser. 2.1.2 Skimmelens præcision er stor (støvfejl) skyldes primært en dårlig præcision af arbejdet. Nogle forme har grøder, når du først producerer, så nye skimmel må inspiceres før masseproduktion. For det andet er indstillingen af krympesatsen forkert. Når der produceres nye forme, sprøjtestøbningsdele nyheder eller nye s, skal y kontinuerligt produceres til et bestemt antal, og n størrelse måles. For eksempel produceres 100 stykker, og færdig produktstørrelse er markeret. Når centerværdien og designværdien ikke er i samme tilfælde, kan krympeforholdet være indstillet forkert, og krympefrekvensen kan variere afhængigt af form, form af støbt artikel og betingelser. nøjagtigheden er ikke god, når den bruges. Når skimmelsvamp er i ro, er inspektionsresultaterne meget præcise, men deformation og ændringer under påvirkning af støbeformen og dermed reducere dens nøjagtighed. Dette skyldes, at funktionsfejl skyldes handling af. Derfor er det vigtigt at indstille mål for skimmel til høj præcision og høj stivhed på scenen af skimmelsdesign. Når der opstår slitage og skader. Hvis sprøjtestøbningsdele er en sprøjtestøbningsdel, skal den straks sendes til reparation. Derudover vil strømningsbetingelsen for ændringer på grund af slid på porten, og størrelsen ændres. Derfor skal skimmelsen inspiceres dagligt og periodisk.
2.1.3 Ændringer i forhold (ændringer i) betingelser varierer afhængigt af. forholdene henviser til tid, position osv., selvom skalaen er sat til at være den samme. faktiske forhold vil være forskellige, og det vil også være eksterne faktorer af samme årsag. Hvis pladsen kan styres, er den meget effektiv til at løse dårlige sprøjtestøbningsdele.

For nøjagtighed af størrelse, være særlig opmærksom på, mug og rum. Værelset skal holdes konstant, og hver cyklus tid skal overholdes nøje. Hvis du kan gøre det, vil den dårlige situation blive reduceret.
2.2 Forebyggelse af dårlig tilbagevenden I tilfælde af fattige er det umuligt at opnå "0". Det er umuligt at huske en "dårlig ide, der ikke kan undgås".

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbning dele Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets sprøjtestøbningsdele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbning dele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like