Plast sprøjtestøbning producenter JULIER®

Sted af oprindelse: Fujian, Kina (fastlandet)
Mærke: JULIER®
Anvendelse: plast sprøjtestøbning producenter
Produkt materiale: PA6/PA66 GF30

Produktdetaljer

Plastic injektion molding producenter

Produktbeskrivelse

Principielt udfylde tid skulle være kortere, og udfylde tid kan justeres ved og. I for at fuldt fyld på hver position af mug, er bedre og nødvendigt, men umiddelbart bør erstattes med at forhindre unødvendige anvendes i nærheden af gate. reguleres af plast sprøjtestøbning producenter-bedrift skifte holdning, and. bedrift er justeret ved at holde og holde tid af plast sprøjtestøbning producenter. Generelt, bedrift er ca 1/2 af. holder af er faktisk et fald i formen, som er forårsaget af forhold, der gradvist køler ned og bliver fast. 1.5 Balance af betingelser grund betingelser, plastic injektion molding producenter denne betingelse kan være opfyldt, men betingelser ikke kan opfyldes. refore, balance af betingelser er vigtige under faktiske. Hvad angår tilfælde hvor PS er dannet under, vil re være et eksempel på burr, mangel på kød, lim og god skimmel frigivelse. Når (primære) er for lav, selv om det er nemt at frigive mug, det er ikke let at producere grater, men kødet er produceret og vil blive produceret. I tilfælde af lim, på eller hånd, når (primær) er for høj, selv om kød ikke er godt, lim er ikke let at forekomme, men rå kanter er let at forekomme og skimmel frigivelse er vanskeligt. For at opnå dette krav som dette, er det relativt umuligt at mødes eller krav. Hvis det er kun løst ved at hæve eller sænke, vil det være vanskeligt. faktiske forhold er røret er sænket, skimmel er steget, er hurtigt, (primær) er lavt, bedrift (sekundære) er høj, og bedriften er lang. Faktisk prøve det. Efter testen, henvise til eksempler for reference. Hvis justering er ikke god, og n justere justere betingelser at afbalancere betingelser plast sprøjtestøbning producenter.
2. bemærkninger og årsagerne til uønskede fænomener sådan observere dårlig fænomener med tillid? Først observere wher dens udseende er i overensstemmelse med standard? Defekte produkter er først afsløret af udseende. Hvis re er ikke noget problem i udseende, er check størrelse og re ikke noget problem i udseende og størrelse. n markere styrke. Når du udfører visuel inspektion på stedet, skal det bedømmes af standardprøven og limit prøve sammenligning. plast sprøjtestøbning producenter årsagen til generelle defekt skyldes eksempel på dårlig størrelse. re er følgende tre faktorer (eller dårlige elementer kan også betragtes på denne måde)
.

Vores virksomhed

 1.png2.png

 

Vores Service3.png Det er ikke

Plastic injektion molding producenter certificeringer

 4.png

Kunder Foto

Favrable kommentar

Favorable comments 1.png

Favorable comments 2.png

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


图片.png

Hvorfor vælge Julier                                                                                                                                       

 5.png

Velkommen til engros-høj kvalitet plast sprøjtestøbning producenter julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plast sprøjtestøbning producenter julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like