Pa66 Gf30 Parts Molding Service

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Brandnavn: JULIER ● Service: Plaststøbning, støbeform, plastråmateriale ● Produktmateriale: Alle former for plastråmateriale

Produktdetaljer

pa66 gf30 dele støbning service

Produkt beskrivelse  

produktnavn

pa66 gf30 dele støbning service

Materiale

PA66 / PA6 / PBT / PC / pa66 gf30 dele støbeservice / PP / PPS / POM med GF / FR / Toughening agent

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

pa66 gf30: Den har god syrefasthed, korrosionsbestandighed, isolering og er ikke let at alder og bære stærk.

Bredt brugt i julegavefabrikker, elektronikfabrikker, trådforarbejdningsanlæg, tråd og kabel, legetøjsfabrikker, festlige festivaler, papirvarer stormagasiner, friske supermarkeder, dagligdags, elektriske apparater, stik og andre varer.

Anvendelse og udvikling af speciel sprøjtestøbning i bilindustrien

Injektionsstøbning er den vigtigste teknologi til produktion til biler. "De fleste plastdele som fanblades! Spejlbetræk! Luftfordelere mv. Fremstilles ved almindelige injektionsmetoder." Men der er også mange produkter, der bruger specielle injektionsmetoder til at producere, såsom bilstøddæmpere! Sugerør mv. "Nogle produkter og deres tilsvarende produktionsteknologier er ret modne, og nogle har allerede bestået forsknings- og udviklingsperioden og begyndte at gå ind i masseproduktionsfasen, og nogle har lige været i færd med masseproduktion pa66 gf30 delstøbningstjeneste. I forsknings- og udviklingsfasen introducerer dette papir produktionsmetoderne og udviklingenstendenser inden for plastikindsprøjtestøbte dele i henhold til graden af udvikling af produkter og teknologier. Det repræsenterer den nyeste status af produktionsmetoder til plast- sprøjtestøbt pa66 gf30 dele støbning service til biler i fremmede lande.

1 modent håndværk

Nogle af de tidlige specielle udviklingsteknologier til produktion af pa66 gf30 dele støbningstjenester til biler er blevet fuldt modnet og bliver en masseproduktion af næsten / standardiseret 0. "Repræsentative produkter omfatter støddæmpere! Airbags! Clutchpedaler mv., Tilsvarende produktion Processen er ekstrudering! To-komponentinjektion! Gasassisteret sprøjtestøbning "Disse produkter er næsten mættede på det europæiske marked", men de to-komponent sprøjtestøbning og gasstøttet sprøjtestøbning er stadig i stigende grad i produktion af andre plastprodukter pa66 gf30 dele støbningstjeneste. Det spiller en vigtig rolle. "I Kina har produktionen af bilbumpere gennemført lokaliseringsprocessen, mens to-komponent sprøjtestøbning og gasstøttet sprøjtestøbning er stadig i den indledende fase af ansøgningen. "Gasstøttet injektionsstøbning er en produktion af hule dele. Metoden til injektionsstøbte dele" er baseret på princippet at efter en vis mængde smelte injiceres i hulrummet, injiceres den komprimerede luft i smeltepunktet, og smelten fyldes derefter med hulrummet under påvirkning af trykluft. "Gasassisteret injektion har lavt fyldstof tryk. ! Pa66 gf30 dele støbe service har lav stress; overfladen er glat og så videre. "I teorien kan ethvert antal hule strukturer realiseres i forskellige dele af produktet." Forbered den gasassisterede sprøjtestøbning ved hjælp af en fælles sprøjtestøbemaskine ved at forberede en trykluftindretning og indstille en tilsvarende gasinjektionsport på støbeformen.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores service af pa66 gf30 dele støbning service  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer af pa66 gf30 dele støbning service  

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Vis

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros den høj kvalitet pa66 gf30 dele støbning service lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 gf30 dele støbning service, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like